Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet zajedno

Ivanišević s Đokovićem na pripremama u Marbelli

Novak Đoković i Goran Ivanišević
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
31.07.2019.
u 14:43

Umjesto u Kanadi Đoković je završio u Marbelli, poznatom mondenom ljetovalištu u Španjolskoj

Kako se i najavljivalo, Novak Đoković i Goran Ivanišević nastavili su suradnju započetu u Wimbledonu. Kao što se zna, najbolji tenisač današnjice otkazao je nastup na Masters 1000 turniru u Montralu kako bi se što bolje pripremio za posljednji Grand Slam sezone US Open.

- Uz potporu svog tima odlučio sam svom tijelu dati dulji odmor kako bi se oporavilo pije povratka turnirima - objavio je četverostruki pobjednik Canadian Opena.

Umjesto u Kanadi Đoković je završio u Marbelli, poznatom mondenom ljetovalištu u Španjolskoj. Ondje je akademija Pepea Imaza, Novakova mentalnog trenera, ima i betonskih terena, ambijent kao stvoren za laganu pripremu.

S Novakom je i Goran jer je prvi Đokovićev trener Marian Vajda odlučio uzeti kraći odmor iz obiteljskih razloga. Slovak, naime, čeka rođenje unuka, pa će propustiti turnire u SAD.

Đoković će ove godine na američkoj turneji nastupiti samo u Cincinnatiju i dakako na US Openu (od 26. kolovoza do 8. rujna), a ulogu prvog trenera u njegovu stožeru preuzeo je Goran Ivanišević.  

Nakon US Opena Novak i Goran razgovarat će o mogućoj daljnjoj suradnji. 

Komentara 1

ČE
četverac
18:31 31.07.2019.

Kad se udruže Hrvat i Srbin nema im granica. Već vidim da će pasti i US Open, Đoković dramatično popravlja servis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije