Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR UTAKMICE

Rakitić: Chelsea kao da igra rukomet, ali na Camp Nou to neće proći

Chelsea - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
21.02.2018.
u 09:09

- Utakmica je pomalo izgledala kao rukometna. Igrači Chelseaja stali su iza u zonu i čekali našu pogrešku. Morali smo se jako truditi da bismo došli u priliku - rekao je Rakitić

Veznjak Barcelone Ivan Rakitić prokomentirao je remi s Chelseajem (1:1) na Stamford Bridgeu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

- Utakmica je pomalo izgledala kao rukometna. Igrači Chelseaja stali su iza u zonu i čekali našu pogrešku. Morali smo se jako truditi da bismo došli u priliku - rekao je Rakitić i dodao:

Chelsea - Barcelona
1/14

- Dominirali smo većim dijelom utakmice. Oni su puno napravili iz ono malo prilika koje su im se pružile i postigli gol. Zatvorili su se i čekali pogrešku.

Rakitić smatra da će u uzvratu na Camp Nou biti drugačija utakmica.

- Imamo velike šanse proći dalje i vjerujemo u sebe. Oni će na Camp Nou više napadati, a mi ništa ne moramo mijenjati u igri.

Komentara 6

SC
schwertransport
09:25 21.02.2018.

Samo neka Rakitic prokomentira ovu svoju izjavu poslije uzvratne utakmice

Avatar southman
southman
09:26 21.02.2018.

Po ovoj veleumnoj analizi utakmice stiče se dojam da Chelsea nije prešao centar, a gol su dali slučajno. A ono upravo obrnuto. Još se tresu sve stative na terenu od Wilianovih udaraca, a upravo je Barca dala slučajni gol. E moj Raketa, izgubio si u Barci i ono malo objektivnosti !?

PR
prajdali100
10:14 21.02.2018.

Jesmo li gledali istu utakmicu !!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije