Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTORIJA

Pogledajte kako je igrač Chelseaja Rakitiću gurnuo loptu kroz noge

Ivan Rakitić
Foto: Reuters
21.02.2018.
u 07:35

Lijev bek Chelseaja Marcos Alonso iz teške je situacije progurao loptu kroz noge veznjaku Barcelone kojem nije bilo druge nego napraviti prekršaj.

Jedna od stvari koje nogometaši najviše mrze jest kada im protivnik progura loptu kroz noge. To se smatra svojevrsnim poniženjem, a upravo se to dogodilo našem Ivanu Rakitiću u sinoćnjoj utakmici s Chelseajem.

Lijev bek Chelseaja Marcos Alonso iz teške je situacije progurao loptu kroz noge veznjaku Barcelone kojem nije bilo druge nego napraviti prekršaj.

Ipak, na kraju je više razloga za zadovoljstvo imao Rakitić jer je Barcelona u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na Stamford Bridgeu odigrala 1:1.

Ivan Rakitić
1/14

Komentara 8

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
08:24 21.02.2018.

koje ste vi dno dna vl!

DU
Deleted user
08:23 21.02.2018.

Pisac ovog članka je naj poniženje.

Avatar Vucibatina
Vucibatina
09:23 21.02.2018.

Tko je prdnul ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije