Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER VERONE

Ivan Jurić kandidat je za klupu Napolija

04.03.2021.
u 08:15

Osim njega u konkurenciji su i Rafael Benitez te Maurizio Sarri koji su već vodili Napoli, a u obzir dolazi i Sassuolov Roberto De Zerbi i Spezijin Vincenzo Italiano.

Hrvatski trener Ivan Jurić (45) zapeo je za oko Napoliju.

Naime, sadašnji trener Gennaro Gattuso napustit će klupu Napolija na kraju sezone, a talijanski mediji već donose imena potencijalnih kandidata za njegova nasljednika. Među njima je Jurić koji radi sjajan posao na klupi Verone.

Osim njega u konkurenciji su i Rafael Benitez te Maurizio Sarri koji su već vodili Napoli, a u obzir dolazi i Sassuolov Roberto De Zerbi i Spezijin Vincenzo Italiano.

Bilo kako bilo Napoliju nije lako jer šesti je na prvenstvenoj tablici, iz Europske lige je ispao, a nema ga ni u Talijanskom kupu, stoga je oproštaj od legendarnog Gattusa sve izvjesniji. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
09:07 04.03.2021.

Ivan Jurić kandidat je za klupu Napolija makar više paše na klupu kod braće po jeziku, krvi i kulturi u HNK Cibalija, HNK Grude, FK Dinamo Pančevo ili HNK Jošnepobjegli za Irsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije