Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNA ZBOG ZLATANA

Pjevačica koja je zabavljala četnike u Vukovaru: 'Ići ću se moliti u džamiju i crkvu'

Beograd: Snimanje emisije Grand Specijal s estradnim yvijeydama
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
03.03.2021.
u 20:02

- On je mene izdigao i zbog ovoga ću ići i u džamiju moliti se Bogu i u crkvu Svete Petke. Idem se moliti za Zlatana jer je okrunio moju karijeri. Sad mogu reći doviđenja estradi i doviđenja svima

Poznati nogometaš Milana, Zlatan Ibrahimović, izašao je na pozornicu popularnog festivala u San Remu uz hit pjesmu srpske folk pjevačice Nade Topčagić "Jutro je". 

67-godišnja Topčagić oduševljena je scenama koje je vidjela u San Remu.

- Ne znam što me je snašlo. Ovo nije normalno, svi me jure - rekla je Topčagić te dodala da se ranije susrela sa slavnim nogometašem koji dolazi s ovih prostora. Njegov otac Šefik porijeklom je iz Bijeljine u Bosni i Hercegovini, a majka Jurka Gravić iz Prkosa je pokraj Škabrnje.

- Zlatan je rastao uz moju pjesmu. Imala sam tih godina turneje po Švedskoj. Na koncertu sam pričala s menadžerom i nekim čovjekom koji ima sina koji trenira nogomet u Malmöu. Tada je prošao pored mene, pogledala sam ga, a menadžer je rekao: 'E to je onaj mali, Šefikov sin. To je Zlatan'.

Kaže da bi i snimila pjesmu sa Zlatanom.

- Snimila bih, kako ne bih. On je mene izdigao i zbog ovoga ću ići i u džamiju moliti se Bogu i u crkvu Svete Petke. Idem se moliti za Zlatana jer je okrunio moju karijeri. Sad mogu reći doviđenja estradi i doviđenja svima. To je to. Od ovog nema dalje. Da Bog da mu se sve pozlatilo u životu. Ovo je kruna cijele moje karijere - zaključila je Topčagić.

Dodajmo da je Topčagićka uz Eru Ojdanić bila jedna od zabavljačica četnika i ostalih srpskih vojnika u Vukovaru, samo nekoliko dana nakon stravičnog masakra i pada grada. Kasnije se Topčagić branila kako je na taj nastup bila natjerana, što je rekla u InMagazinu, iako je na snimkama koje i dalje kolaju internetom iz sveg glasa vikala: "Živjela Velika Srbija!" i pjevala četničke pjesme.

Ključne riječi

Komentara 46

PE
PetiElement
20:14 03.03.2021.

Vl, vi ste u kurcu..... zbogom

MA
Maiden
20:43 03.03.2021.

Šta će tek biti kada ova umre, ritualna samoubojstva u Hrvatskoj.

DU
Deleted user
20:34 03.03.2021.

Onoj bitangi, koja vam je prodala Večernji, treba mamicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije