Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIŠAO CATALA

Istra smijenila trenera. Momčad iz Pule nalazi se u dubokoj rezultatskoj krizi

Dinamo i Istra sastali se u 11. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
06.02.2024.
u 19:36

Španjolskom treneru presudio je niz od četiri utakmice bez pobjede, od čega su u tri zabilježili poraze. U posljednje tri utakmice protiv Istre su slavili Rijeka, Dinamo i Lokomotiva

Španjolac David Catala (43) više nije trener hrvatskog prvoligaša Istre 1961. Momčad je preuzeo u kolovozu prošle godine nakon što je klub iz Pule smijenio trenutačnog trenera Hajduka, Mislava Karoglana.

Tijekom 19 utakmica provedenih na klupi Istre, Catala je prikupio pet pobjeda, četiri remija i čak deset poraza. Istra se trenutačno nalazi na pretposljednjem mjestu ljestvice Hrvatske nogometne lige. Međutim, zbog ispadanja ne moraju previše brinuti obzirom da Rudeš ima čak četrnaest bodova manje.

VEZANI ČLANCI:

Španjolskom treneru presudio je niz od četiri utakmice bez pobjede, od čega su u tri zabilježili poraze. U posljednje tri utakmice protiv Istre su slavili Rijeka, Dinamo i Lokomotiva. Catalina zamjena još uvijek nije imenovana.

VIDEO Vatreni je postao najveći parazit u nogometu – ne trenira, uzima novac i smije se u lice

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar LoveBaby21
LoveBaby21
08:27 07.02.2024.

Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

NE
NervozniPoštar
20:22 06.02.2024.

Istra je u rezultatskoj krizi već najmanje 10 godina. Mislim da je u zadnjih 7 prvenstava završila na predzadnjem mjestu. Uvijek se nađe netko još gori. Prvih 5-6 godina je igrala razigravanje s drugoplasiranim Druge lige. Onda su to ukinuli kad su vidili da Istra pripada prvoligaškom društvu. Ukratko - ne znamo tko će biti prvak, tko će ispasti iz lige, ali znamo da će Istra bit predzadnja.

KU
Kujttim
20:08 06.02.2024.

Gorica je u krizi, Istra je u okviru svojih mogućnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije