Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIŠAO CATALA
Povratak na članak

Istra smijenila trenera. Momčad iz Pule nalazi se u dubokoj rezultatskoj krizi

Španjolskom treneru presudio je niz od četiri utakmice bez pobjede, od čega su u tri zabilježili poraze. U posljednje tri utakmice protiv Istre su slavili Rijeka, Dinamo i Lokomotiva

Komentari 3

Avatar LoveBaby21
LoveBaby21
08:27 07.02.2024.

Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

VL
NE
NervozniPoštar
20:22 06.02.2024.

Istra je u rezultatskoj krizi već najmanje 10 godina. Mislim da je u zadnjih 7 prvenstava završila na predzadnjem mjestu. Uvijek se nađe netko još gori. Prvih 5-6 godina je igrala razigravanje s drugoplasiranim Druge lige. Onda su to ukinuli kad su vidili da Istra pripada prvoligaškom društvu. Ukratko - ne znamo tko će biti prvak, tko će ispasti iz lige, ali znamo da će Istra bit predzadnja.

VL
KU
Kujttim
20:08 06.02.2024.

Gorica je u krizi, Istra je u okviru svojih mogućnosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.