Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZGROŽENI DOGAĐANJIMA

Slavni košarkaš zbog straha za obitelj povukao kandidaturu za skupštinu Dinama!

Zagreb: Košarkaška HT Premijer liga, KK Cibona - KK Cedevita Junior
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
06.02.2024.
u 18:43

"Pozivamo sve sudionike procesa da se suzdrže od nervoznih ispada, verbalnih i drugih prijetnji i da jedino sučeljavanje bude ono temeljeno na kvaliteti kandidata i programa koje će biti prezentirani", stoji u priopćenju kandidata s liste Dinamovog proljeća

Lista "Dinamovo proljeće" prije nekoliko je dana objavila popis kandidata za izbore za skupštinu Dinama, a u utorak su objavili i program. Vrlo brzo su se u užarenoj atmosferi na i oko Maksimira pojavili ozbiljni problemi.

"Kao što je javnosti poznato za predstojeće izbore za Skupštinu Dinama formirana je kandidacijska lista s 25+5 kandidata za članstvo u Dinamovom parlamentu, nositelja Otte Barića. Od trenutka izlaska informacije o listi pojedinci su izvrgnuti difamacijama i diskvalifikacijama na osobnoj razini, kako u dijelu medija tako i na društvenim mrežama", stoji u priopćenju Dinamovog proljeća.

GALERIJA Dinamo dominantno svladao Goricu (2:0). Baturina i Špikić zabili za slavlje na Maksimiru

Zagreb: Košarkaška HT Premijer liga, KK Cibona - KK Cedevita Junior
1/49

"Opetovano su prijetnje upućene i našem proslavljenom košarkašu te članu izborne liste Krunoslavu Simonu, zbog čega nas je on dana obavijestio da se zbog zaštite sigurnosti svoje obitelji, iako podržava program, povlači s liste 'Dinamo iznad svih' i neće sudjelovati u daljnjem izbornom procesu", navode članovi liste pa nastavljaju:

"Zgroženi smo time što neki, u ime demokracije, odriču drugome pravo na njegovo mišljenje i djelovanje. Takav 'demokratski' pristup našem Dinamu neće donijeti ništa dobro. Kruni Simonu zahvaljujemo na angažmanu i podršci našem programu i idejama usmjerenim prema boljem Dinamu."

VEZANI ČLANCI:

"Pozivamo sve sudionike procesa da se suzdrže od nervoznih ispada, verbalnih i drugih prijetnji i da jedino sučeljavanje bude ono temeljeno na kvaliteti kandidata i programa koje će biti prezentirani", navode u priopćenju.

Politički kaos u Dinamu događa se u jeku iznimno loše sezone za hrvatskog prvaka. Nakon ispadanja iz kvalifikacija za Ligu prvaka i Europsku ligu, Dinamo je uz puno muke prošao kroz grupnu fazu Konferencijske lige. Posebno je težak bio poraz od Ballkanija u Prištini. Na domaćim terenima su tijekom cijelog jesenskog dijela sezone lovili Hajduk, a ponekad i Rijeku. Proljetni dio otvorili su užasavajućim porazom od Lokomotive na Maksimiru, a trener Sergej Jakirović se s dvije pobjede (protiv Istre i Gorice), nekako održava na maksimirskoj klupi.

VIDEO Otto Barić: 'Trenutak u Dinamu je vrlo kritičan, došlo je do ozbiljne krize upravljanja'

Komentara 10

RS
rasta sev
19:41 06.02.2024.

Koji su to likovi da prijete nekome, znači to je posao za policiju i takve kriminalce strpati u Remetinec na obradu.Mislim da to za policiju nebi bio problem otkriti.

ED
europski dinamo
19:23 06.02.2024.

Prijetiti vrhunskom sportašu i velikom dinamovcu je dno. Meni ništa čudno. Ovo je demokracija na crveni način.

ET
etika
19:04 06.02.2024.

Zna li tko zašto je Simon nepoželjan??? Zato što je financijski neovisan, iznadprosječno (meni) smiren te bez ekcesa kroz cijelu karijeru?? Hvala na svakom detalju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije