Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSIJEK Sve klupske pokretnine mogle su se naći u rukama Roberta Tujića (32)

Imovina zamalo na bubanj

06.11.2008.
u 17:17

Osijekova imovina zamalo je završila na bubnju. Naime, sve klupske pokretnine mogle su se naći u rukama Roberta Tujića (32), bivšeg Osijekova igrača, koji je došao u Wilsonovu namiriti pljenidbom imovine svoj dug, koji se vuče još od sredine devedesetih, a koji se s početnih pedesetak tisuća kuna zbog kamata danas popeo na 120.000 kuna.

Neugodan doček
Nakon što je prethodno propao pokušaj nagodbe, Tujić je pola sata nakon podneva u Gradski vrt došao s pravomoćnom sudskom presudom u rukama, donesenom još prije pet godina, u pratnji iznajmljenog kombija, svoga odvjetnika i sudskog ovršitelja. Pripravan je bio i kamion, u slučaju da tovarni prostor kombija bude nedostatan.

- Nisam sretan zbog takve situacije. Pokušavao sam dogovorom doći do rješenja, i preko odvjetnika, a i osobno sam bio na razgovoru s klupskim čelnicima, no nisu pokazali nikakav interes da se taj slučaj riješi. Više se ne mogu povući - kazao je Tujić, koji se na taj korak, kako je rekao, odlučio revoltiran odnosom i ponašanjem čelnih ljudi kluba.

Doček na parkiralištu Gradskog vrta, međutim, nije bio nimalo ugodan.

Španjić čak i vrijeđao
- Stid te bilo! Da si bio nekakav igrač, da si išta vrijedio, još bio igrao - dobacio mu je u prolazu Milan Španjić, direktor kluba u vrijeme kada je Tujić nastupao u Gradskom vrtu, a danas tajnik u omladinskoj školi Osijeka.

Nakon sat i pol vijećanja iza zatvorenih vrata, za koje je vrijeme sudski ovršitelj popisao imovinu u klupskim prostorijama bijelo-plavih, zavađene stranke su naizgled postigle dogovor. Tujić je izišao pred novinare nakon što je podmirio vozače koji su čekali na utovar. Dio duga igraču, koji za Osijek nije odigrao niti jednu službenu utakmicu, navodno će biti isplaćen idućih tjedana.

- Procedura će biti zaustavljena na nekoliko dana, a ja se nadam nekom odgovoru - kazao je Tujić te odbacio mogućnost da na ime duga prihvati dionice kluba nakon njegove pretvorbe.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije