Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAMIJENIO GA TUCHEL

Igrač Bayerna stao u obranu Nagelsmanna: Bio je to šok za nas, nismo imali probleme

firo : 03/19/2023, football, soccer, 1st league, 1st Bundesliga, season 2022/2023, Bayer Leverkusen - FCB FC Bayern Munich
Sebastian El-Saqqa/DPA
26.03.2023.
u 14:02

Informacija o otkazu Julianu Nagelsmannu je zatekla i Bayernove igrače, što je otkrio veznjak Bayerna i njemačke reprezentacije Leon Goretzka

Velika promjena na klupi u njemačkoj Bundesligi dogodila se ovog tjedna, Thomas Tuchel postao je novi trener Bayerna prije dva dana. Tuchel je potpisao ugovor do ljeta 2025. godine i naslijedit će Juliana Nagelsmanna, koji je u četvrtak navečer dobio otkaz.

Nagelsmann je dobio otkaz nakon 3:1 poraza od Bayera iz Leverkusena nakon kojeg je Borussia Dortmund pretekla bavarsku momčad na čelu ljestvice. Podsjetimo, Bayern je osvajao naslov prvaka Bundeslige u posljednjih deset sezona, pa su kriteriji u Bayernu iznimno visoki i stoga su čelnici Hasan Salihamidžić i Oliver Kahn posegnuli za promjenom u obliku osvajača Lige prvaka Thomasa Tuchela

25.03.2023, Allianz Arena, Muenchen, GER, FC Bayern Muenchen, Pressekonferenz zur Vorstellung von Thomas Tuchel als neuer Chef-Trainer, im Bild Oliver Kahn (Vorstandsvorsitzender, FC Bayern Muenchen AG) und Thomas Tuchel (Chef-Trainer, FC Bayern Muenchen) // during a Press conference of FC Bayern Munich to introduce Thomas Tuchel as the new head coach after the departure of coach Nagelsmann. Allianz Arena in Muenchen, Germany on 2023/03/25. EXPA Pictures © 2023, PhotoCredit: EXPA/ Eibner-Pressefoto/ Heike Feiner *****ATTENTION - OUT of GER***** Photo: EXPA/ Eibner/ Heike Feiner/EXPA
Foto: EXPA/ Eibner/ Heike Feiner

Informacija o otkazu 35-godišnjem Julianu Nagelsmannu je zatekla i Bayernove igrače, što je otkrio veznjak Bayerna i njemačke reprezentacije Leon Goretzka:

“Nisam imao problema s Nagelsmannom. Ne znam kako je bilo drugima, ali mogu reći da nije izgubio svlačionicu. Vijest o Julianovom otkazu bila je šok. Svi igrači su bili iznenađeni“, rekao je njemački veznjak.

Nagelsmann je Bayern preuzeo 2021. i osvojio je Bundesligu 2022. i dva njemačka superkupa, a čekao ga je dvomeč s Manchester Cityem u Ligi prvaka. S 2.36 osvojenih bodova prosječno po utakmici, Nagelsmann je najuspješniji trener u povijesti liga petice koji je dobio otkaz, a da je pritom vodio klub u barem 20 utakmica.


 
 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije