Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGOR CVITANOVIĆ:

Suci ovakvim suđenjem žele dokazati da Dinamo nije povlašten

Igor Cvitanović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
07.04.2015.
u 17:35

- Nama isključi Fernandesa, a kad je cijela klupa Rijeke na terenu, nikome ništa. Zato sam rekao sucu da se srami - kaže Cvitanović

Dinamo je iz Rijeke donio bod 2:2 (Balaj 29. i Radošević 90.+4. strijelci za Rijeku, Pjaca 47. i Sigali 83. za Dinamo), mogao je i sva tri da nije bilo jedne bitne greške suca Strahonje. I nakon te posljednje pogreške uzbunila se klupa Dinama, Zoran Mamić svašta je izgovorio sucu. Inače je suzdržan, sad je puknuo:

– I prije su griješili na naš račun, svi se "nabacuju" na Dinamo, a mi smo šutjeli, glumili gospodu. Istina je da nisam smio onako reagirati, to si trener Dinama, ili bilo kojeg kluba, ne smije dozvoliti. Znam da ću biti kažnjen, ali nakon ovakvog suđenja sudac Strahonja bi se trebao ostaviti nogometa – kazao je Zoran Mamić.

Istina je da si takvo ponašanje nije trebao dopustiti koliko god sudac pogriješio. Pa bilo je i većih pogrešaka na štetu Dinama, pa i u Europi za koju se i sad plavi spremaju. A u Europi bi takav ispad trenera bio žestoko kažnjen.

Plavi su dodatno ljutiti na suce jer je Junior Fernandes dobio žuti karton zato što je nakon gola s klupe utrčao u teren slaviti vodstvo plavih. I taj je karton sukladan pravilima, ali je druga stvar što se jako rijetko primjenjuje.

– Sudac mu je dao taj karton nakon intervencije četvrtog suca. A kad je Rijeka zabila gol, cijela je klupa bila u terenu pa nikome ništa. Njima je na tribine poslao fizioterapeuta, a nas ostavio bez Fernandesa za polufinale kupa s Rijekom. Zato sam sucu rekao da se treba sramiti. Imam dojam da nam se sad ovako sudi jer suci žele dokazati da nam se ne dodvoravaju – rekao nam je Igor Cvitanović.

Plavi su još u ponedjeljak vidali rane, uglavnom su imali regeneracijski trening, terapije.

Ademi je dobio udarac u gležanj, boli ga i mišić pa ćemo tek vidjeti u kakvom je stanju – dodao je Cvita.

Ademi vjerojatno neće moći igrati. I to je najveći problem Dinama, Ademi je ključan igrač plavih. Umjesto Fernandesa, koji je zaradio dva glupa žuta kartona pa u srijedu u Kupu s Rijekom (18 sati) u Maksimiru može biti samo gledatelj, u momčad će Soudani koji u subotu nije bio ni u zapisniku.

>> Dinamo ni uz pomoć navijača ne bi imao 30 bodova ispred Rijeke, a evo i zašto!

Komentara 6

DU
Deleted user
21:55 07.04.2015.

Pročitao sam samo naslov i to je istina.

TO
TOMVID
18:01 07.04.2015.

Da

HM
House___MD
07:29 08.04.2015.

U pravu si, samo što suci ne moraju ništa dokazivati nego netko drugi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije