Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON DEBAKLA
Povratak na članak

U Dinamu su prelomili: Evo što će biti s trenerom Cvitanovićem

Odlučeno je u Maksimiru da nema smisla u ovom trenutku mijenjati trenera jer je Cvitanović došao u momčad nakon što nije odradio s njom pripreme

Komentari 55

ZO
zoranos
08:22 26.08.2017.

A da za promjenu smjene sebe ti koji odlučuju o svemu? Što je to uprava Dinama napravila dobro u zadnje 2 sezone? Tko njih može smjeniti?

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
10:57 26.08.2017.

sezona je propala, sad je svejedno ko ce dalje sjedit na klupi, cak ne treba dovodit ni nova pojacanja jer onaj nesposobni vlak ionak nemre pronac igrace koji bi mogli bit pojacanja, dovode se osrednji igraci koji nisu igrali po par mjeseci, to su oni koje niko nece, a nema smisla gomilat takve u svlacinoci koja je vec puna preplacenih nogometnih mediokriteta - uprava ne radi apsolutno nista, zapravo tocnije bi bilo rec da vuce jedan krivi potez za drugim, to je hrpa nesposobnih uhljeba koja ce upropastit klub - jedino dobro sto ce izac iz toga je da uskoro vise nece bit love za njihove enormne place i da ce se morat krenut iz pocetka- onda dinamo mozda konacno ozdra

VL
TO
toljaga22
10:33 26.08.2017.

Jebo ih Petev kojeg su dovukli i s kojim.su izgubili prvenstvo, kup i euroligu

VL
DU
Deleted user
09:00 26.08.2017.

Nije problem u Cvitanoviću kao niti mnogo drugih, bivših trenera Dinama već u upravi na čelu s "fosilčekom" koji bi učinio uslugu sebi ali i sve malobrojnijim, preostalim dinamovim navijačima da se konačno "pokupi" uz Maksimira. A Cvitanović? Niti bolji niti gori od mnogobrojnih dinamovih, nikada ranije, dokazanih trenera. A o igračima i "velikim talentima" bolje je ne trošiti riječi

VL
NL
nenad.levar
09:52 26.08.2017.

u RH su glavni prblem diletanti koji dolaze na znacajne funkcije,pa imamo minsitre diletante,direktore a vidimo i treneri u glavnim klubovima su diletanti,i kako onda ocekivati uspijeh,prije se u karijeri kretalo od najnizeg prema gore ,bilo u politici,radnim roganizavcijama i sportu,sad ni ne zavrse tecaj ili tek sto kupe diplomu,vec us direktori,zato smo u krizi i banani!Cvitnaovic je trener pocetnik koji se treb a kaliti i uciti u 4 HNL za dinamo nije !!

VL
DP
DPDP
10:47 26.08.2017.

kao prvo svim igračima smanjit plaće i dodati bonus po pretrčanom km na utakmici pa neka bar trče kao ludi a ne kao neke zvjezdice samo se križaju bez glave i repa i ne znaju tko šta treba igrat .

VL
ST
stefj
09:58 26.08.2017.

Znači, nastavlja se forsiranje podobnih trenera... Cvitanović je dovoljno dugo trener da se morala vidjeti njegova ideja u igri, no toga nema. Dinamo je u svaku utakmicu ušao katastrofalno, što pokazuje lošu pripremu igrača i loš odabir taktike. Izostala je i reakcija do poluvremena... A isto tako, nema akcija kod prekida, nema duplih paseva, nema proigravanja, nema kretanja igrača, nema niti jednog detalja koji bi ukazao da igrači rade nešto smisleno na treninzima. To, da nema niti pucačkog treninga vidljivo je iz aviona, svaki udarac izgleda kao dodavanje golmanu... Loš trener, loš stručni stožer. Opet loš izbor uprave. Šteta, opet izgubljena godina...

VL
PR
prajdali100
12:16 26.08.2017.

Ma kakve hebene pripreme !!!! Znas ili ne znas ! ČOVJEK NE ZNA ! To je sva mudrost.Pojma nema posloziti momcad, motivirati je i osmisliti taktiku.MRŠ IZ DINAMA.

VL
CR
crocro
09:11 26.08.2017.

To se može opravdati ako momčad nema kondicije za cijeli susret ili ako nisu uigrani. Ali što je onda sa minulim radom s prijašnjim trenerom, zar su igrači zaboravili biti povezani i kondiciono spremni. I posebno, što je sa voljnim momentom za pobjedu, što je sa motivacijom i što je sa željom i što je s pokušajem. Kako su srce na terenu ostavili i Hajduk i Rijeka i Osijek. Barem su ginuli za pobjedu, a Dinamo nije imao volje i žara za pobjedom, veću volju i želju je pokazao Skenderbeu. Pa zar Skenderbeu treba pokazati volju, oni su slabija ekipa i njima nikakva volja ne bi trebala pomoći zbog očekivane superiornosti Dinama. Dinamo im je jednostavno trebao pregaziti s barem 2-3 gola razlike. To bi bila realnost. Zbog nedostatka toga voljnog momenta kod Dinama i zbog nedostatka motiva za pobjedom, kriv je trener koji ih nije znao motivirati da izgore na terenu za pobjedom. U takvom slučaju i da se dogodio poraz, ne bi zaboljelo navijače jer bi znali da su igrači ostavili zadnji atom snage na terenu. A da su ostavili zadnji atom snage na terenu, danas bi bili u doigravanju Europske lige. Zato su osramotili sebe i Hrvatsku do bola. Sve treba posmjenjivati nemilice i krenuti iz početka. A što sada ako su utučeni i izgubili volju za igrom pa kiksaju samo 2-3 utakmice u prvenstvu pa im opet izmakne naslov HNL-a. To bi samo značilo da su na scenu stupili bolji i ozbiljniji. U prošloj sezoni su dobili pouku i izgleda da se ničemu naučili nisu. Hvala Bogu na dobroj konkurenciji.

VL
CA
carjegol13
11:59 26.08.2017.

Novi trener Dinama je Goce Sedloski...

VL
Avatar ivica48
ivica48
09:17 26.08.2017.

Ma nije ovo debakl igrali su proti boljih

VL
TH
tholjevacdida
10:49 26.08.2017.

Riba smrdi od glave...

VL
DU
Deleted user
00:02 27.08.2017.

ja bi potjerao staru mumiju iz simensa koji glumi predsjednika a nema ovlasti ili neka kaže koliko to simens donira da ga moramo trpit a do neki dan ga par godina nismo čuli ( ne bi ni sad da nije bilo sačekuše )

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
13:48 26.08.2017.

U Dinamu su prelomili: Sjajan trener Cvitanović ostaje jer nama na balkan u Zagreb dolaze super jaki i svjetski prepoznatljivi Istra, Cibalija i Rudež dok tim jadnim nemočnim europskim Slovencima u Maribor dolaze slabašni i neugledni Liverpool, Sevilla i Spartak Moskva.

VL
MA
mariofox1979
10:02 26.08.2017.

Trebaju odstupiti i barisic i mamic i cvitanovic!! dinamo treba privatizirati tj. prodati ko šta su oni prodali najbolje igrače! Kad ga kupi neko ko će ulagati u dinamo i kupovati dobre igrače, a ne prodavati najbolje i uzimati lovu, onda će nešto i bit od dinama ZG!!

VL
DH
dalibor.hren
10:34 26.08.2017.

Činjenica je da je Cvitanović neiskusan trener, neiskusan da neiskusniji ne može biti...ali.... s tom momčadi Dinama niti Mourinho, niti Guardiola, niti Zidane ne mogu postići ništa!!!

VL
PP
pp
13:39 26.08.2017.

Ma nije kriv trener. Ni onaj niti koji drugi. Svakom treneru treba dvije tri godine minimalno da posloži momčad. Zato niti jedan veliki klub ne mijenja trenere ko čarape. Daj treneru četverogodišnji ciklus pa da vidimo. A ne ovu tragikomediju. Dva mjeseca i out.

VL
ŽU
žuti
11:00 26.08.2017.

Komentirati poteze "malih miševa" nakon što je "mačak" bio prisiljen na odlazak iz Kluba je gubitak vremena! Dinamo je pred jednom od najvećih kriza u svojoj povijesti od rođenja u komunističkom "rodilištu" i na grobovima "strijeljanih" veličina HAŠK-a, Građanskog, Concordie........, i budućnost mu je upitna! Napokon kome u Zagrebu, osim šačice BBB-a protkane s nekoliko huligana koji dobro žive na račun "navijanja", treba ovakav klub sa stadinom spomenikom na komunističke ideje o radničkim športskim igrama za "široke narodne mase"?!? Hercegovačkom vezom Bandić- Medić NK Zagreb više ne "stanuje" u Karnjčevičevoj, uskoro možemo očekivati novi trgovački centar na tom gruntu, a niti lokacija sramote od stadiona u Maksimiru nije za baciti!

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:40 26.08.2017.

koga jetko osramotio???kad je to dinamo u povijesti bio klub koji bi konkurentno igrao u lizi prvaka? Kome lazete, i zasto??????

VL
DH
dalibor.hren
14:00 26.08.2017.

Zaboravio sam napisati: Od ove Dinamove ekipe niti dragi Bog ne napravi ništa osim postojećeg sivila!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.