Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON DEBAKLA

U Dinamu su prelomili: Evo što će biti s trenerom Cvitanovićem

Mario Cvitanović
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/6
26.08.2017.
u 08:10

Odlučeno je u Maksimiru da nema smisla u ovom trenutku mijenjati trenera jer je Cvitanović došao u momčad nakon što nije odradio s njom pripreme

Nakon povratka iz Albanije, nakon debakla od Skenderbeua, jer ispadanje od takve momčadi čisti je debakl, oko Maksimira je bilo priča o mogućoj smjeni trenera. Čak je i Mario Cvitanović nakon ispadanja u Albaniji rekao:

– Dajem sve od sebe, ako to nije dovoljno... Nije to pitanje za mene!

No jutro nakon utakmice ponudilo je ipak nekakav mir. Razmišljali su o priopćenju iz kluba, pa i konferenciji za medije, a onda su odustali od svega i promjena neće biti.

Odlučeno je u Maksimiru da nema smisla u ovom trenutku mijenjati trenera jer je Cvitanović došao u momčad nakon što nije odradio s njom pripreme, da sad ne bi imalo smisla ni dovesti nekog novog trenera koji će opet krenuti od početka, od upoznavanja s momčadi nadalje.

Logičan potez, ali ako ne diraju trenera, morali bi malo dirnuti igrače koji su onako sramotno istrčali u Elbasanu i osramotili klub svojih pristupom. 

Komentara 55

ZO
zoranos
08:22 26.08.2017.

A da za promjenu smjene sebe ti koji odlučuju o svemu? Što je to uprava Dinama napravila dobro u zadnje 2 sezone? Tko njih može smjeniti?

Avatar cluesblues
cluesblues
10:57 26.08.2017.

sezona je propala, sad je svejedno ko ce dalje sjedit na klupi, cak ne treba dovodit ni nova pojacanja jer onaj nesposobni vlak ionak nemre pronac igrace koji bi mogli bit pojacanja, dovode se osrednji igraci koji nisu igrali po par mjeseci, to su oni koje niko nece, a nema smisla gomilat takve u svlacinoci koja je vec puna preplacenih nogometnih mediokriteta - uprava ne radi apsolutno nista, zapravo tocnije bi bilo rec da vuce jedan krivi potez za drugim, to je hrpa nesposobnih uhljeba koja ce upropastit klub - jedino dobro sto ce izac iz toga je da uskoro vise nece bit love za njihove enormne place i da ce se morat krenut iz pocetka- onda dinamo mozda konacno ozdra

TO
toljaga22
10:33 26.08.2017.

Jebo ih Petev kojeg su dovukli i s kojim.su izgubili prvenstvo, kup i euroligu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije