Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski derbi Milana i Intera

Ibrahimović: Baš me briga ako će mi zviždati

\'AC Milan\'s Zlatan Ibrahimovic (C) and Clarence Seedorf (R) celebrate a goal against Ajax Amsterdam during their Champions League Group G soccer match in Amsterdam September 28, 2010. REUTERS/Toussa
Reuters
13.11.2010.
u 11:12

Sutrašnji derbi između Milana i Intera posebno će biti emotivan za našpadača rossonerra Zlatana Ibrahimovića, koji je prije nekoliko godina nosio baš dres Intera.

- U tri godine u Interu dosta sam osvojio, ali i propatio. Imam iz tog vremena lijepe uspomene, ali to je sada sve u prošlosti, a ja gledam u budućnost - rekao je Ibrahimović te dodao da se ne boji zvižduka navijača Intera:

- Neka, pozdravljam njihove zvižduke jer će me dodatno motivirati. Inter je sada za mene protivnička ekipa. Ja sam igrač Milana i napravit ću sve da pobijedimo Inter."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije