Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Ibišević asistent za pobjedu Hoffenheima

Vedad Ibišević
AFP
01.11.2009.
u 17:48

Nogometaši Hoffenheima pobijedili su Freiburg 1-0 u pretposljednjem srazu 11. bundesligaškog kola. Tri je boda gostima donio sve bolji brazilski napadač Maicosuel (23).

Ovoljetno pojačanje iz Botafoga zabilo je u 39. minuti fantastičan gol malo izvan 16-erca nakon što ga je proigrao BiH-reprezentativac Vedad Ibišević. Brazilcu je to drugi bundesligaški pogodak, Bosancu četvrta asistencija. Ima i četiri gola.

Ibišević je inače prema golu domaćeg vratara Pouplina uputio čak sedam udaraca.

Josip Šimunić odigrao je svih devedeset minuta u pobjedničkom sastavu, kao i kapetan, drugi BiH reprezentativac u redovima Hoffenheima, Sejad Salihović. Ibišević je napustio igru u 82. minuti.

Za domaće, kojima je ovo bio četvrti domaći ovosezonski poraz u šestoj utakmici, svih je devedeset minuta odradio Ivica Banović.

Hoffenheim na gostovanjima ove sezone ima učinak od triju pobjeda i triju poraza, bez remija.

U posljednjoj utakmici kola Eintracht je u Frankfurtu pobijedio Bochum 2-1 u debitantskom nastupu novog trenera gostiju Heika Herrlicha. Maik Franz u korist je gostiju najprije izjednačio autogolom, da bi potom ipak donio pobjedu domaćoj momčadi.

U Frankfurtskom je sastavu Zlatan Bajramović odradio posljednjih 25 minuta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije