Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolski mediji:

I predsjednica RH uključila se u akciju 'Olmo Hrvat': Ne smijemo ga izgubiti kao Ibru

Zlatko Dalić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/9
02.04.2019.
u 10:30

Na kraju podsjećaju da je Olmo prošao najmlađe selekcije Španjolske, istaknuti je član aktualne U-21 selekcije furije i samo se čeka poziv u seniorsku reprezentaciju

Izbornik Zlatko Dalić i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović razgovarali su o što bržem davanju državljanstva veznjaku Dinama Daniju Olmu (20). 

Tu su vijest jučer plasirali španjolski mediji Marca i AS, a ona se proširila brzinom svijetla

– Prema njegovim karakteristikama i nogometnim mogućnostima, gubimo jedan veliki nogometni talent i zato mu želim dati šansu. Jednom smo propustili Zlatana Ibrahimovića i ne možemo si dopustiti da se opet dogodi slična situacija – navodno je rekao Dalić, a dodaju i kako je Olmo u Hrvatskoj već četiri godine kada je kao mladić došao iz Barcelone u Zagreb.

U razgovorima sa Španjolcem i na izravna pitanja o igranju za Hrvatsku, Olmo je uvijek bio otvoren i govorio je da je njegov san zaigrati za Španjolsku, a da mu je Hrvatska drugi dom. Također, Olmo je spominjao i kako nema državljanstvo, ali prema španjolskim medijima taj problem bi riješila Kolinda Grabar-Kitarović.

Pojavile su se špekulacije i kako se radi o šali za prvi travanj, ali čini nam se kako Zlatko Dalić ne bi imao ništa protiv kada bi mogao vidjeti Olma u dresu vatrenih.

>>> Pogledajte kako je Kolinda Grabar - Kitarović komentirala igru vatrenih

Na kraju podsjećaju da je Olmo prošao najmlađe selekcije Španjolske, istaknuti je član aktualne U-21 selekcije Furije kao i da se samo čeka poziv u seniorsku reprezentaciju: "Olmo je odličnim nastupima za mladu reprezentaciju Španjolske, posebno na meču protiv Austrije, praktično osigurao poziv Luisa De la Fuentea za EP ovog ljeta."

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski igrači

Komentara 36

Avatar MESO
MESO
10:52 02.04.2019.

Smiri se, ženo. Smiri se. Idi doma, smiješna si i svi normalni ljudi sa Domovnicom ti se rugaju i predmet si sprdnje .

Avatar heyhay
heyhay
10:53 02.04.2019.

S ćime se ona bavi , daliću zaposli barbiku u svoj tim daj joj nek pleše u poluvremenu i radi promocije i reklame za Hrvatsku za drugo i nije.

DU
Deleted user
10:52 02.04.2019.

Ajmo predsjednicu u izborni stozer.Tamo njene odluke nece imati pogubne posljedice kao u politici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije