Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Streljaštvo

I kadeti su dokazali da pripadamo samom vrhu

'strijelci_nnn_ipl_130510'
'Photoshop'
13.05.2010.
u 14:10

Dub je u konkurenciji 16 ekipa slavio u sastavu Nikola Rukavina, Antonijo Cvrtila i Donik Begaj sa 554 pogođena kruga.

Nakon što su tri puta u zadnja dva mjeseca kadeti Streljačkoga kluba Dub iz Malinske uvjerljivo osvajali prva mjesta na prvenstvima Primorsko-goranske županije, kao još jedna potvrda kvalitetnog rada i treniranja došao je i državni naslov u gađanju zračnom puškom standard na kadetskom PH održanom u Zadru.

Pojedinačno bez finala

U konkurenciji 16 ekipa Dub je u sastavu Nikola Rukavina, Antonijo Cvrtila i Donik Begaj bio prvi sa 554 pogođena kruga, jednim više od strijelaca zabočkog Tekstilca te tri više od Predionice iz Klanjca.

U pojedinačnoj konkurenciji nije izboren finale – Nikola Rukavina bio je 10. sa 186 krugova, Antonijo Cvrtila 13. sa 185 krugova, a Donik Begaj 18. sa 183 kruga.

Taj je uspjeh nastavak sjajnog niza članova Duba, koji su ove sezone bili ekipno drugi u seniorskoj konkurenciji u Prvoj A ligi uz najbolji pojedinačni juniorski rezultat sezone (Adriano Pavletić), zatim drugo ekipno mjesto u finalu seniorskog Kupa, drugo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji na seniorskom prvenstvu Hrvatske osvojio je junior Adriano Pavletić, a Andrej Krstinić bio je prvi na prvenstvu Hrvatske i postavio državni rekord u gađanju samostrelom na 18 metara.

Sjajna najava PH juniora

– Rezultati potvrđuju da naši strijelci pripadaju vrhu hrvatskoga streljaštva u svim muškim kategorijama – kaže Andrej Krstinić, koji osim što se natječe, trenira i mlađe kategorije u klubu.

Uspjeh u Zadru sjajna je najava juniorskoga prvenstva Hrvatske u gađanju zračnim standard oružjem koje će se idući vikend održati u Malinskoj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije