Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP Valencia

I. Dodig pobijedio Kohlschreibera, 18. tenisača svijeta

Ivan Dodig (1)
Antonio Bronić/Pixsell
22.10.2012.
u 19:32

Naš je tenisač pogodio 11 asova te obranio svih šest break-prilika, a sam je iskoristio dvije od šest i pobijedio 6:2, 7:6 (6)

Nakon što je prošao kvalifikacije, Ivan Dodig bio je uspješan i u prvom kolu ATP turnira u Valenciji. Sa 6:2, 7:6 (6) nadjačao je 18. tenisača svijeta Nijemca Philippa Kohlschreibera. Bila je to Dodigova prva pobjeda u njihovu trećem međusobnom susretu. Naš je tenisač pogodio 11 asova te obranio svih šest break-prilika, a sam je iskoristio dvije od šest. Njegov sljedeći suparnik bit će Australac Leyton Hewitt, 91. tenisač svijeta, s kojim se Međugorac dosad nije sastajao.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije