Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rastužen odlaskom prijatelja

I Ćiro priznao: On je bio najveći

'ivic3_nnn_spo_25062011'
''
25.06.2011.
u 20:30

Miroslav Blažević vratio se iz Kine. Još pod dojmom ispadanja od Omana u kvalifikacijama za Olimpijske igre, a sada i dodatno rastužen odlaskom dobrog prijatelja Tomislava Ivića.

– Ne mogu vam opisati kako me pogodila ta vijest, osjećam se kao da je upravo otišao dio mene. I kada ovako tugujem, ne mogu se ne prisjetiti našega posljednjeg razgovora. Bilo je to prije tri otprilike mjeseca, Ivić me nazvao i izrekao mi dirljivu i tako divnu izjavu ljubavi. Baš me raznježio. Ja sam mu, naravno, uzvratio istom mjerom jer naš odnos bio je pun poštovanja. I tom prilikom Tomislav kao da je predosjećao da mu se bliži kraj – kazao nam je Miroslav Blažević, koji će svakako ići na Ivićev posljednji ispraćaj.

Vaš odnos s Ivićem ipak nije oduvijek bio idiličan?

– Ma vjerujte da je bio! Nikada nije bilo ni najmanjeg konflikta, polemike, razilaženja. Sve što bi netko drugi rekao o tome je folklor. I kada me pitate, reći ću vam. Otišao je najveći hrvatski nogometni trener! Da, ja koji sam bio treći na svijetu to priznajem jer takve reference nije imao nijedan naš stručnjak. Kolike je Ivić velike klubove trenirao, kolike trofeje osvojio, to je ono što ga čini većim od svih nas.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od nedjelje.

Komentara 10

Avatar Glina74
Glina74
20:48 25.06.2011.

čiro sereš li ga sereš stalno ste se svađali i slali jedn drugog u unu stvar a sad se držiš one o mrtvima samo najljepše bili ste uvijek ljubomorni jedan na drugoga a ti čiro više jer si imao manje uspijeha

NE
nenego
21:56 25.06.2011.

@prdo03 kakvog si ti imao uspjeha u životu ???? (ove dvije legende su ga imali)

OB
-obrisani-
00:16 26.06.2011.

palermo 2-1 pobjeda hrvatske ivic genije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije