Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zahtjevan protivnik

Hrvatsku večeras očekuje ispit protiv Turske, evo gdje možete gledati prijenos

Zlatko Dalić
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
11.11.2020.
u 07:53

- Čeka nas teška utakmica i zahtjevan protivnik. Maksimalno uvažavamo Tursku, koja je nedavno remizirala s Njemačkom 3:3, što je pokazatelj da su kvalitetna momčad - naglasio je Dalić

Hrvatska nogometna reprezentacija danas od 18:45 sati po hrvatskom vremenu u Istanbulu igra prijateljsku utakmicu protiv Turske koju izbornik Vatrenih, Zlatko Dalić, doživljava vrlo ozbiljno (prijenos je na Novoj TV).

- Čeka nas teška utakmica i zahtjevan protivnik. Maksimalno uvažavamo Tursku, koja je nedavno remizirala s Njemačkom 3:3, što je pokazatelj da su kvalitetna momčad. Nastojat ćemo odigrati dobru utakmicu i pripremiti se za ono što nas čeka dalje.

Prijateljska utakmica s Turskom nam je vrlo važna, očekujem da će igrači odgovoriti na pravi način. Velika je šteta što ćemo igrati pred praznim tribinama - kaže Zlatko Dalić, koji je morao prinudno širiti kadar za predstojeće akcije u studenome.

- Stavili smo na popis petoricu igrača više iz jednostavnoga razloga što je to bilo dva tjedna prije prve utakmice, a svjesni smo novih okolnosti u kojima se može svašta dogoditi. I dogodilo se. Pojedine igrače su zadesile ozljede, neke je zakačio virus i bilo nam je bitno imati dovoljan broj igrača za tri utakmice u kratkom razdoblju.

Baš kao i hrvatski izbornik Zlatko Dalić, ni njegov turski kolega Şenol Güneş u današnjoj utakmici neće izvesti najjači sastav, provjerit će neke nove igrače.

– Hrvatska je jaka, ali utakmica će biti kao prijateljska, zato ćemo isprobavati neke nove stvari. Ritam ove sezone užasno je težak, klubovi igraju dvije utakmice tjedno pa zato ne mogu najboljih 11 koristiti u sve tri utakmice.

Moramo u ogledima koje slijede pobijediti Mađarsku i Rusiju kako bismo došli do prvog mjesta u Ligi nacija – poručio je Güneş.

Inače, momčad Turske vrijedi 311 milijuna eura, malo manje od Hrvatske (332). Najskuplji turski igrač je Calhanoglu iz Milana koji vrijedi 30 mil. eura.  

ISTANBUL – Stadion Beşiktaşa, srijeda 18:45, Nova TV. Sudac: Vinčić (Slovenija)

Komentara 2

Avatar MosMiGa
MosMiGa
09:06 11.11.2020.

red reklama red kvazi strucnjaka u studiju..............bolje neka se drze turskih sapunica nego prijenosa utakmice....

KI
krupan_izdajnik
11:10 11.11.2020.

GO Turska da razvali "vatrene".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije