Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNIŠTIO MU ŽIVOT

Osam godina spavao s bratovom ženom, a sada je brat progovorio o svemu

Natasha Giggs
Foto: Press Association/PIXSELL
1/6
10.11.2020.
u 14:32

– Svatko ima svoju slabu točku. Kad bi Ryan otišao u noćni izlazak, morao bi spavati sa ženama. On je seksualni manijak.

Ryan Giggs jedan je od najvećih igrača Manchestera Uniteda i Walesa u povijesti sa sjajnom karijerom. Giggs je danas izbornik Walesa, no njegov je ugled okaljan nakon što se doznalo da je godinama spavao sa – suprugom vlastitog brata.

Njegov brat Rhodri nije bio tako uspješan na nogometnom terenu, a Ryan je više uspjeha imao i kod ljepšeg spola, pa tako i kod Rhodrijeve žene Natashe. Njihova afera trajala je od 2003. do 2010. godine. Na kraju je sve isplivalo u medije, obitelj Giggs se javno osramotila i međusobno podijelila na dva tabora. Uz Rhodrija je stao samo otac Danny. 

Sramim se svog sina Ryana – rekao je Danny kad je poznatiji brat postao velški izbornik. 

A sada je Rhodri u jednom podcastu progovorio o svojem slavnom bratu Giggsu i aferi o kojoj su pisali tabloidi diljem svijeta.

– Svatko ima svoju slabu točku. Kad bi Ryan otišao u noćni izlazak, morao bi spavati sa ženama. On je seksualni manijak.

Rhodrija je voditelj pitao prezire li svoga brata zbog svega što mu je napravio.

– Ne, ne prezirem. Žalim ga – rekao je Rhodri i dodao:

– On je imao nevjerojatnu karijeru, ali na kraju se osramotio. Ja nisam za to kriv, sam je birao. Ja sam bio vjeran.

Rhodri se, dakako, nakon svega razveo od supruge Natashe, no još uvijek su u kontaktu.

– Razgovaram s njom svakog tjedna jer moramo odgajati našu djecu – rekao je Rhodri.

Ključne riječi

Komentara 31

SH
Shtanga
15:21 10.11.2020.

Ima riječ jedna za takve žene, a počinje na slovo K.

Avatar manjejeviše
manjejeviše
14:42 10.11.2020.

Čiju djecu ??

Avatar MracnaIstina
MracnaIstina
00:31 11.11.2020.

Interesanto kako svi komentari na ovaj clanak se ne srazavaju na Ryan Giggs-a i njegovo ophodjenje i cin. Vecina komentara je u vezi zene, ili brata, ili su "super smijesni i duhoviti" do prekosutra. Gdje je zgrazanje na ponasanje i to sto je covjek "muskarac" ucinio svojem vlastitom bratu, njegovoj djeci i obitelji? - Vjerojatno u nekoj drugoj drzavi i sistemu, ne kod citatelja Vecernjeg Lista u Lijepoj Nasoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije