Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAJE NA KLUPI

Hrvatski trener ponudio ostavku nakon poraza u derbiju, uprava odbila

Goran Sablić
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/4
24.04.2018.
u 11:26

Sablića je na nuđenje ostavke ponukao loš niz Širokog Brijega koji je već pet kola bez pobjede.

Nakon što je Široki Brijeg izgubio derbi u Sarajevu od istoimenog protivnika 0:2, trener Širokobriježana Goran Sablić stavio je svoj mandat na raspolaganje. No, Upravni odbor kluba je odbio prihvatiti Sablićevu ostavku pa tako hrvatski stručnjak ostaje na klupi, javlja Goal.

Zaključak je bio kako četiri kola prije kraja prvenstva nema potrebe za drastičnim rezovima, a iako se u momčadi naziru određene slabosti, Sablić uživa maksimalno povjerenje uprave.

Sablića je na nuđenje ostavke ponukao loš niz Širokog Brijega koji je već pet kola bez pobjede. Zanimljivo, zadnju su ostvarili upravo protiv Sarajeva na domaćem terenu (2:0). Uslijedila su četiri uzastopna remija i sad poraz u Sarajevu. Dosta ispuštenih bodova u posljednje vrijeme, a sve to zakompliciralo je situaciju na tablici za Široki Brijeg. Oni su i dalje treći, ali Sarajevo im opasno puše za vrat sa samo dva boda manje.

Treće mjesto ujedno je i posljednje koje vodi u Europu stoga je za Sablića i društvo jako bitno da se zadrže na toj poziciji i finišu prvenstva.

- Široki Brijeg još uvijek čvrsto drži treće mjesto, ima dva boda više u odnosu na najozbiljnijeg konkurenta i sudbinu u svojim rukama te je pred ostvarenjem primarnog cilja – još jednog plasmana u europska natjecanja - poručio je sa sjednice Upravni odbor kluba.

Širokobriježani u idućem kolu, u subotu, dočekuju Krupu, a Sarajevo Radnika iz Bijeljine.


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije