Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava bombetina

Hrvatski tenisač je servirao 450 km/h: 'Broji li se ovo kao svjetski rekord?'

Mario Ćužić/HTS
19.11.2022.
u 15:39

Gojo je ovim servisom postavio svjetski rekord, a Ivo Karlović je četvrti na ljestvici s brzinom od 251 km/h.

Hrvatska teniska reprezentacija priprema se za završnicu Davisovog kupa. Pred izabranicima Vedrana Martića je reprezentacija Španjolske u četvrtfinalu.

Završnica se igra od 22. do 27. studenog, a Hrvatska u svojoj momčadi ima Čilića, Ćorića, Goju, Pavića i Mektića.

Na današnjem treningu upravo je  Borna Gojo se iznenadio sve okupljenje svojim servisom, što je zabilježeno i na facebook stranici teniskog saveza.

Gojo je poznat po jakom servisu, a na treningu je odservirao nevjerojatnih 450 km/h. Nije sigurno da li se radi o pogrešci ili je ovo realna brojka, no svakako zanimljiv detalj.

- Borna Gojo je na prvom treningu bio raspoložen za odlične servise. Može li se ovo računati kao novi rekord? - pita se marketinška ekipa HTS-a

Svjetski rekord na službenom meču postavio je Australac Sam Groth, ovaj tenisač je 2012. godine u Busanu servirao lopticu pri brzini od 263 km/h.

>> VIDEO: Zlatko Dalić: 'Bliži se početak. Najvažnije je da se nitko nije ozlijedio. Spremni smo!'

Komentara 4

DU
Deleted user
15:53 19.11.2022.

Da je 1.4. jos bi ovaj clank imao smisla. To vam je kao da netko istrci 100 metara za manje od 6 sekundi. Cak se i Gojo na slici zeza s (jasno nemogucom) izmjerenom brzinom.

DU
dugi
16:54 19.11.2022.

Ma nije bitna brzina, nego da smo mi Hrvati opet u necemu orvi.. Cudi me da nisu metnuli nekakve kockice pokraj njega.

DU
Deleted user
03:52 21.11.2022.

Sve do 750 km/h Đoković protivniku vraća nazad jednom rukom. Preko toga, već mora sa dvije, ali pogađa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije