Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije izgledalo dobro

Đoković Rusu nanio treći poraz, no sve je iznenadilo što se dogodilo usred meča

ATP Finals Turin
Foto: GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS
1/7
18.11.2022.
u 22:47

U završnici drugog seta Đoković je zatražio i pomoć liječnika, činilo se zbog problema s očima te je odjednom odavao dojam posve iscrpljenog tenisača.

Srpski tenisač Novak Đoković okončao je natjecanje u crvenoj skupini ATP Finala s maksimalnim učinkom, treću pobjedu je ostvario protiv Danila Medvjedeva kojeg je svladao 6-3, 6-7(5), 7-6(2).

Đoković je već nakon drugog kola osigurao polufinale, a u subotu će se za finale boriti protiv Amerikanca Taylora Fritza. Medvjedev je ovim nastup u Torinu zaključio s tri poraza.

U prvom setu Đoković je ključni break napravio kod vodstva 4-3, dok su se u drugom stvari na terenu okrenule. Medvjedev je igrao sve bolje te je kod vodstva 5-4 Rus propustio tri set lopte.

Tennis - ATP Finals Turin - Pala Alpitour, Turin, Italy - November 18, 2022 Serbia's Novak Djokovic reacts after losing the second set in his group stage match against Russia's Daniil Medvedev REUTERS/Guglielmo Mangiapane Photo: GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS
Foto: GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS

U završnici drugog seta Đoković je zatražio i pomoć liječnika, činilo se zbog problema s očima te je odjednom odavao dojam posve iscrpljenog tenisača. Medvjedev je ne zbog toga, već zbog svoje sjajne igre, na kraju trijumfirao u tie-breaku drugog seta i odveo meč u treći.

Tennis - ATP Finals Turin - Pala Alpitour, Turin, Italy - November 18, 2022 Serbia's Novak Djokovic reacts during his group stage match against Russia's Daniil Medvedev REUTERS/Guglielmo Mangiapane Photo: GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS
Foto: GUGLIELMO MANGIAPANE/REUTERS

U trećem setu se vodila potpuno izjednačena borba u kojoj je prvi do break šanse došao Đoković, kod vodstva 4-3, ali je ta prilika ostala nerealizirana. Uzvratio je Medvjedev koji je kod 4-4 oduzeo servis Srbinu i potom servirao za meč, ali kao i protiv Tsitsipasa nije imao mirnoće završiti meč. Đoković se vratio te potom dominantno slavio u tie-breaku za treće slavlje u skupini.

Od četvrtka je bilo poznato kako će Novak Đoković u polufinalu igrati protiv Taylora Fritza, drugoplasiranog u zelenoj skupini, dok će se posljednji polufinalist saznati u petak navečer. Od 21 sat igraju Andrej Rubljov i Stefanos Tsitsipas. Pobjednik osigurava drugo mjesto crvene skupine i polufinalni dvoboj protiv Norvežanina Caspera Ruuda.

>> VIDEO: Jedini hrvatski trener u Kataru ekskluzivno za Večernji otkrio što Vatrene čeka u Dohi:

Ključne riječi

Komentara 13

HR
Hrast
22:53 18.11.2022.

Farizejština i hipokrizija, o da. Što su jače objede i laži, to nam je Novax još i draži. Nisam nikada mislio da ću se ovoliko zalagati za jednog Srbina, ali ovdje nije bitna nacionalnost, bitan je čovjek. Znali su u Australiji da se nije cjepio i da se neće cjepiti, na tome mu naravno svaka čast - pametan čovjek! I onda ga namamili i "dopustili" da dođe i onda se iživljavali na čovjeku s jedinim ciljem, a to je da pošalju poruku. Klasična zamka sačekuša. Zločesto, jako podlo, prozirno, odvratno. Uopće ne sumnjam da će Đoković izaći jači nego ikada poslije. Đoković je jedno ime, bitan je čovjek, ljudi, svi mi koje je u tom ludilu, trenutku u svijetu, u ovom kontekstu Novak predstavljao. Slobodni ljudi zdravog razuma diljem svijeta su uz tebe Đokoviću. Samo naprijed i svako dobro!

PR
prajdali100
08:25 19.11.2022.

Čovjek je izgledao zaista loše.Mislio sam da će se srušiti i onda " odjednom" trči kao navijen,proklizava,savršeno servira,koncentracija na maksimumu...drugi čovjek.Ovo prenemaganje i " mučeništvo" podsjeća na Vučića,eto nadčovječanskim naporima ja ipak uspijevam.Predstava.

ER
erosaonogasvijeta
05:35 19.11.2022.

Novak protiv brata Rusa pobedio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije