Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTSKI POTEZ

Hrvatski savez čestitao srpskom na velikom uspjehu

09.09.2019.
u 19:31

"Čestitamo Odbojkaškom savezu Srbije na još jednom naslovu prvakinja Europe!", napisali su iz našeg saveza na Facebooku.

Odbojkašice Srbije obranile su jučer naslov prvakinja Europe nakon što su u sjajnom finalu u Ankari pred 13.000 gledatelja pobijedile reprezentaciju Turske sa 3:2.

Srpskim odbojkašicama to je treća velika titula u nizu nakon što su 2017. bile europske prvakinje, a godinu nakon toga i svjetske prvakinje. Igrale su i finale Olimpijskih igara u Rio de Janeiru 2016. u kojem su izgubile od Kine.

A nakon trijumfa Srpkinja uslijedile su brojne čestitke među kojima je i ona Hrvatskog odbojkaškog saveza.

"Čestitamo Odbojkaškom savezu Srbije na još jednom naslovu prvakinja Europe!", napisali su iz našeg saveza na Facebooku.

Ključne riječi

Komentara 13

KR
kruti53
20:41 09.09.2019.

ko nas bre zavadi????

Učitelj
10:09 10.09.2019.

Hrvat sam ali ne čestitam Srbiji.

Avatar Danco2
Danco2
08:58 10.09.2019.

muška repka im je isto jaka u tom ženskom sportu, oni inače rasturaju u tim ženskim sportovima dok im muški jaki sportovi poput boksa, rukometa i nogometa baš ne leže

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije