Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA U BEOGRADU

Srbi zviždali Ronaldu i skandirali 'Messi', a Portugalac im ovako uzvratio

Autori: Vecernji.hr, Hina
07.09.2019.
u 23:28

Gosti su od prve minute krenuli s Cristianom Ronaldom, kojem su domaći navijači prilikom svakog dodira s loptom zviždali i skandirali "Messi, Messi", dok je mlada senzacija Joao Felix ušao u 70. minuti.

U najzanimljivijem dvoboju subotnjeg programa kvalifikacija za Euro 2020 u Beogradu su nogometaši Portugala pobijedili Srbiju s 4:2. 

Portugalci su bolje započeli dvoboj u kišnom Beogradu i poveli preko Williama Carvalha u 42. minuti nakon velike pogreške srpskog vratara Dmitrovića. U 58. minuti napadač Valencije Goncalo Guedes je iz solo-akcije povećao na 2:0. 

U 68. minuti Srbija je smanjila preko igrača Fiorentine Nikole Milenkovića, koji je zabio glavom nakon udarca s kuta, no u 80. minuti nakon dodavanja Silve zabio je Cristiano Ronaldo. U 85. minuti nakon protunapada je gol zabio Mitrović, ali je samo minutu kasnije uzvratio Bernardo Silva za konačnu potvrdu pobjede gostiju. 

Gosti su od prve minute krenuli s Cristianom Ronaldom, kojem su domaći navijači prilikom svakog dodira s loptom zviždali i skandirali "Messi, Messi", dok je mlada senzacija Joao Felix ušao u 70. minuti.

Inače, Ronaldo je treći put u igrao u glavnom gradu Srbije i ovo mu je bila prva pobjeda. S Portugalom je 2007. odigrao 1:1 protiv Srbije, a peta godina ranije sa Sportingom ispao od Partizana u tadašnjem Kupu Uefe.

U ovoj skupini Ukrajinci su nastavili sa sjajnim predstavama pobijedivši u gostima Litvu s 3:0. Pogotke su za Ukrajince dali Zinčenko, Marlos i Malinovskij. Ukrajinci nakon pet susreta imaju 13 bodova i uvjerljivo vode na ljestvici s osam bodova više od Portugala i devet više od Srba. 

Komentara 87

ST
stric8
01:16 08.09.2019.

...ako se srbi ne uspiju plasirati na iduće europsko prvenstvo uvjek im ostaje opcija navijanja za Kosovo ....

Avatar arba_arba
arba_arba
23:50 07.09.2019.

Ca, pa nisu Serbi vajda izugubili. Sudac, Vatikan Zapad, ?

MK
mksdk
00:07 08.09.2019.

Vidim da je Luksemburg ispred Srbije u njihovoj grupi. Isti broj odigranih utakmica, isti broj bodova, no puno slabija gol razlika Srbije (Luksemburg 4:5, Srbija 7:11). Slijedeća utakmica se igra u Luksemburgu i očekujem tvrdu i neizvjesnu utakmicu u kojoj se pobjednik neće znati do samog kraja. Luksemburg je blagi favorit jer ima puno čvršću i pouzdaniju obranu od Srbije, no svi znamo da je lopta okrugla, da favoriti ne pobjeđuju baš svaki put te se stoga Srbiju ne smije unaprijed otpisati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije