Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U TRI REČENICE

Hrvatski prvoligaš smijenio trenera, pročitajte kakvu su mu oproštajnu poruku ostavili na odlasku

David Catala
NK Istra
07.02.2024.
u 12:49

Ono o čemu se spekuliralo posljednjih dana dobilo je svoju službenu potvrdu ove srijede

David Catala više nije trener Istre 1961. Presudio mu je niz nešto slabijih rezultata na klupi Puljana u posljednje vrijeme. Sve je kulminiralo nakon nedjeljnog poraza od Rijeke (3:0) na Rujevici. Istra ne igra dobro, na pretposljednjem je mjestu HNL-a s dosta velikom prednošču u odnosu na Rudeš.

No, uprava kluba s Drosine odlučila je krenuti u potragu za novim trenerom svega par dana uoči dvoboja sljedećeg kola. Istra u subotu od 15 sati na svom stadionu igra protiv Osijeka.

"David Català više nije trener Istre 1961! Trener Català preuzeo je momčad sredinom kolovoza sa svojim stručnim stožerom, Mikijem Massanom i Joanom Tornéom, te vodio momčad u 17 prvenstvenih i dvije kup utakmice", navodi Istra 1961 u oproštajnoj poruci za sad već bivšeg trenera uz dodatak:

"Klub se ovim putem zahvaljuje treneru i njegovim pomoćnicima na svakom doprinosu i suradnji te im iskreno želimo puno uspjeha u nastavku karijere!"

Catala je u 19 utakmica na klupi Istre 1961 ostvario učinak od pet pobjeda, četiri remija i deset poraza.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije