Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANSKI STRUČNJAK

Bivši trener Hajduka preuzima klupu Istre. Poznato kada bi trebao potpisati ugovor

Dinamo svladao Hajduk s 2:0
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
06.02.2024.
u 22:11

Zanimljivo je kako je Paolo Tramezzani i ljetos bio kandidat za pulsku klupu, no tada je prednost dobio današnji trener Hajduka Mislav Karoglan koji je na klupi Istre izdržao svega tri kola i smijenjen je nakon katastrofalnog poraza (6-0) na Rujevici

Talijanski stručnjak Paolo Tramezzani, koji je vodio i Hajduk od siječnja do svibnja 2021. godine, bit će nasljednik Davida Catale na klupi Istre 1961, nesluženo se doznaje iz krugova bliskih pulskom nogometnom prvoligašu.  

Temperamentni 53-godišnji talijanski stručnjak iz Reggio Emilije pokušati će podignuti razinu igre pulskog sastava i pomaknuti momčad s donjeg dijela prvenstvene ljestvice.

GALERIJA Dinamo teškom mukom do pobjede protiv Istre (1:0). Jakirović je preživio

Dinamo svladao Hajduk s 2:0
1/22

Posljednja dva angažmana talijanskog trenera bila su u švicarskom Sionu, a prije toga vodio je momčadi Al-Faisaly, Livorno, APOEL i Lugano, dok je kao igrač, među ostalima, branio boje Intera, Piacenze, Atalante i Tottenhama.

VEZANI ČLANCI:

Zanimljivo je kako je Tramezzani i ljetos bio kandidat za pulsku klupu, no tada je prednost dobio današnji trener Hajduka Mislav Karoglan koji je na klupi Istre izdržao svega tri kola i smijenjen je nakon katastrofalnog poraza (6-0) na Rujevici. Tramezzani još nije potpisao ugovor s Puljanima, ali to bi se trebalo dogoditi u srijedu.

VIDEO Okupljanje navijača uoči utakmice Osijek - Hajduk

 

Komentara 1

Avatar LoveBaby21
LoveBaby21
08:18 07.02.2024.

Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije