Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kalinjingrad

Hrvatski novinari opljačkani u press centru, Ćosićeva torba nađena

Drago Ćosić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
15.06.2018.
u 22:01

Ćosićeva torba koju je imao u press centru, a u kojoj su se nalazili dokumenti, putovnica, novčanik..., nestala je, ali je na kraju nađena

Hrvatski novinari opljačkani su u Kalinjingradu. Na meti pljačkaša bili su HRT-ov reporter Drago Ćosić i novinar s tportala Silvijo Škrlec.

Ćosićeva torba koju je imao u press centru, a u kojoj su se nalazili dokumenti, putovnica, novčanik..., nestala je, ali je na kraju nađena.

Škrlecu je također nestala torba u kojoj su bile vrijedne tehničke stvari, ali ona nije pronađena. Srećom dokumente je imao sa sobom.

>> Pogledajte Večernji pressing sa Tončijem Gabrićem

Komentara 55

DU
Deleted user
23:17 15.06.2018.

Ma bravo, a što drugo očekivati na ovom portalu, kako su opljačkani ako je pak sve pronađeno ili biće da je to komentatorsko smeće kojemu smeta Zovi samo zovi... popilo koju votku više pa je zaboravio gdje je ostavio stvari.

ŽV
žvanek
21:33 15.06.2018.

Dokumenti,putovnica,novčanik. A šta je putovnica nego dokument?

DU
Deleted user
22:15 15.06.2018.

Trebali su Ćosavu kreštalicu ukrasti i odvesti ga u daleko iza Urala da tamo krešti i izgovara glupe komentare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije