Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO

Hrvatska uvjerljivo slavila protiv Srbije

Beograd: Barakude odnijele pobjedu protiv Francuske na posljednjem pripremnom turniru uo?i Europskog prvenstva
dusan milenkovic
22.08.2022.
u 07:00

Nakon dva kola na turniru "Srbija 2022" Hrvatska je vodeća s četiri boda, druga Italija ima tri, treća Srbija jedan, a posljednja je Francuska bez bodova.

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija u susretu je 2. kola posljednjeg pripremnog turnira pred nastup na Europskom prvenstvu, koje za šest dana počinje u Splitu, u Beogradu svladala domaćina Srbiju sa 12-9 (3-2, 3-2, 4-4, 2-1).

Loren Fatović i Franko Lazić postigli su po dva gola za Hrvatsku, a po jedan su dodali Rino Burić, Ivan Krapić, Luka Bukić, Marko Žuvela, Jerko Marinić Kragić, Andrija Bašić i Konstantin Harkov, dok je Ognjen Stojanović bio četverostruki strijelac za Srbiju.

Nakon dva kola na turniru "Srbija 2022" Hrvatska je vodeća s četiri boda, druga Italija ima tri, treća Srbija jedan, a posljednja je Francuska bez bodova.

Hrvatska će u posljednjeg, 3. kolu u ponedjeljak od 10 sati igrati protiv Italije izravni dvoboj za prvo mjesto na turniru.

Na EP u Splitu Hrvatska će u prvom krugu igrati u skupini B, natjecanje će otvoriti 29. kolovoza protiv Malte, a slijede dvoboji protiv Francuske 31. kolovoza i Grčke 2. rujna.

>> Pogledajte: Uspjelo joj je nešto što nikome nije: Sandra Perković šesti je put prvakinja Europe

Komentara 2

LI
Libela
12:33 04.09.2022.

Ne slavi se protiv nekog, nego se pobjeđuje nekog. Pobijediti i slaviti nisu sinoniomi, a uz glagol slaviti ne ide prijedlog protiv.

DO
domolub
10:34 22.08.2022.

BRAVOOOO HRVATSKAA

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije