Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimali smo 'kockaste'

Vatreni trenirali, pogledajte što su nam rekli i tko je pošteđen

Hrvatska nogometna reprezentacija, trening
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/22
10.11.2017.
u 13:15

- Ako ćemo biti pravi, onda je to jednosmjerna ulica. Znamo koliko smo kvalitetni, možemo igrati s najboljima.

Odlično raspoloženje vratilo se u hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Nakon što su tijekom kvalifikacija bili u pomalo lošem stanju, našim najboljim nogometašima opet se vratio osmijeh na lice, što se vidi na svakom treningu.

 

Promjena izbornika i odlični rezultati protiv Ukrajine i Grčke, vatrene su dovele na korak do nastupa na Svjetskom prvenstvu koje se sljedeće godine održava u Rusiji. 

- Ako ćemo biti pravi, onda je to jednosmjerna ulica. Znamo koliko smo kvalitetni, možemo igrati s najboljima. Pogotovo kad igramo duma pred toliko publika. Hvala navijačima što su došli u tako velikom broju. Fenomenalan je osjećaj kad nakon utakmice možete pozdraviti publiku i ona vam uzvrati na tako lijep način, rekao je Šime Vrsaljko.

 

 

Naši su već odradili novi trening i počele su pripreme za nedjeljni uzvrat. Doktor Nemec otkrio je i kakvo je stanje u momčadi.

- Mandžukić će danas pokušati trenirati, vidjet ćemo kako će to ići, mi vjerujemo da će biti dobro. Kalinić je dobio jedan udarac u koljeno, to je prilično bolno i danas neće trenirati, ali on će biti spreman za uzvratni susret, rekao je Nemec.

 

Vatreni s pobjedom 4:1 imaju odličnu situaciju, ali u nedjelju će morati odigrati još jedan ovakav susret jer ništa se ne smije prepustiti slučaju. No, ako budu pravi, a vjerujemo da budu, onda nema razloga za strah jer smo puno bolja reprezentacija.

Hrvatska nogometna reprezentacija, trening
1/22

Komentara 6

SA
Sabomerzel
10:47 11.11.2017.

Novinari i njihovi stvarni vlasnici ubijaju Hrvatsku i ne samo u športu. Sad seru ovo ono, bagro ista je situacija bila i sa Čačićem kad ste otjerali Kovača, jeste li zaboravili na to ološi jedni , NEPRIJATELJI HRVATSKE. I onda je bila potpuno ista situacija sa Čačićem “digao” momčada i odveo ih na Europsko. Srbija vodi informacijski rat kroz svoje medije ne samo u nogometu.

DR
drugzoka.
10:52 11.11.2017.

Unatoč i usprkos ORIJUNI, SVASTIKAMA, bandi koja organizira nerede na stadionima Hrvatska ide dalje...

EL
EldersRealm
14:03 10.11.2017.

Delac, daj plati lektora, ovo je necitljivo... sramotis se nepismenoscu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije