Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA POBJEDA

Vatreni briljirao: Ovo je moja najbolja utakmica za Hrvatsku!

Šime Vrsaljko
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/7
10.11.2017.
u 08:37

- Prema natpisima, ispadalo je kao da su Grci Troja, da ne mogu pasti, da ih je nemoguće probiti. Ali ja sam znao da smo mi deset puna jači, to smo i pokazali - rekao je Lovren

S osmijesima od uha do uha izlazili su hrvatski reprezentativci, odajući dojam igrača koji su svjesni da su već 99 posto u Rusiji.

- Bilo je prekrasno igrati pred punim stadionom, uživali smo, bilo bi lijepo uvijek imati takvu atmosferu uvijek. Cijela Hrvatska je bila uz nas, nadam se da će se to nastaviti. Pokazali smo tko smo, pogotovo sada kad je bilo najteže – rekao je Dejan Lovren, te dodao:

Šime Vrsaljko
1/25

- Prema natpisima, ispadalo je kao da su Grci Troja, da ne mogu pasti, da ih je nemoguće probiti. Ali ja sam znao da smo mi deset puna jači, to smo i pokazali. Mogu li nam zabiti tri gola u uzvratu? Stvarno ne znam kako... U nogometu je sve moguće, ali mi smo veliki profesionalci, znamo da se ne smijemo opustiti, jer kad se opustiš, onda te netko išamara. Uvijek treba imati respekt do kraja, neće se oni samo tako predati, zato ćemo mi odraditi i uzvrat kako treba, puno snagom, bez imalo podcjenjivanja. ali realno, mi smo deset puta bolji. Pa pogledajte kakve mi igrače imamo u momčadi, gušt je s takvim klasama igrati na terenu. Dalić je otpočetka imao svoje zamisli na kojima je inzistirao. Mi smo se toga držali, i ispalo je sve jako dobro. A tako će se i nastaviti.

Sjajni Vrsaljko

Šime Vrsaljko odigrao je sjajno.

- Ovo je moja najbolja utakmica u dresu Hrvatske, nikad dosad nisam imao dvije asistencije u jednoj utakmici. Ali, najmanje je bitno tko je asistirao, tko zabio, glavno je da smo mi na korak do Rusije – zaključio je Šime.

Šime Vrsaljko
1/11

Predsjednik HNS-a Davor Šuker bio je zadovoljan zbog rezultata, ali iskoristio je priliku i da neke iskritizira.

- Prekrasna utakmica, dečki su odigrali sjajnu utakmicu, ali ovo je tek prvih 90 minuta, u Pireju će nas sigurno čekati pakao, neće se Grci predati unatoč ovom neugodnom rezultatu za njih. Eto, pobijedili smo za naše vjerne navijače, ali i za sve oni koji su željeli drugačije, koji su se nadali da nećemo pobijediti – rekao je Šuker.

Iako, uvjereni smo da je takvih koji su jučer željeli poraz našima bilo jako, jako malo...

Komentara 27

Avatar comandante
comandante
09:28 10.11.2017.

Vrsaljko sjajan a Lovren.... tresem se svaki put kada je u blizini lopte, treba ga maknuti za njegovo i naše dobro... kikser epsih razmjera!!!

Avatar toxic alien
toxic alien
10:04 10.11.2017.

Ovo je mozda bila najbolja utakmica Hrvatske u zadnjih nekoliko godina, ali bilo je i ozbiljnih propusta u obrani. Grci nisu mnogo puta presli centar, ali kad god bi to ucinili izgledalo je kao da mogu zabiti! Subasic je spasavao u par navrata, Vida jednom..., pitam se sto je Lovren radio kod onog gola? Nije ni skocio, kao da se to njega apsolutno ne tice! Mislim da bi bilo pogubno braniti se u Grckoj sa ovakvom obranom. Treba ih napasti, zabiti im i tamo jos par golova, a onda bi oni morali zabiti 6-7 za prolaz, a to valjda ni ovakva hrvatska obrana ne bi dopustila.

DO
doktor1
09:56 10.11.2017.

E moj Lovren, daj molim te suti i sakrij se u neku rupu. Bas si se ti nasao komentirat...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije