Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGO SMO ČEKALI

Veličanstveno: Ovo nam se nije dogodilo od pobjede nad Srbijom!

Hrvatska - Grčka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/8
10.11.2017.
u 07:32

A navijači u kockicama su se i našalili s gostima, pjevajući “Grkinjo znaj, svemu je kraj”.

Nakon dugo vremena, poslije tri godine i osam mjeseci, stadion u Maksimiru bio je pun na utakmici nogometne reprezentacije, prema službenim podacima HNS-a, prodano je 30.013 ulaznica.

Izuzev određenog postotka koji zbog sigurnosnih razloga nije niti bio u prodaji, ostalo je neprodano svega 500-tinjak karata za tribinu sjever gore. Posljednji put Maksimir je tako pun bio u ožujku 2013. godine, kada smo pod vodstvom Igora Štimca pobijedili Srbiju sa 2:0, pred 34.000 navijača.

Hrvatska - Grčka
1/25

Jučer je nakon dugo vremena “grmjelo” s maksimirskih tribina, od prve minute čulo se “Uboj, u boj, za narod svoj”. Nakon Modrićevog gola za 1:0 tribine su “eruptirale”, a kod Kalinićevog za 2:0 atmosfera je podsjetila na neka vremena dok su svi disali za kockaste.

A navijači u kockicama su se i našalili s gostima, pjevajući “Grkinjo znaj, svemu je kraj”.

Komentara 79

Avatar zagorac2
zagorac2
08:02 10.11.2017.

opce nije vazno kaj se je dogodilo i danas sam ko i uvjek ponosan Hrvat koji nikad nije pljunul ko neki na svoju domovinu Hrvatsku, na nase sportase i srce mi je puno ljubavi za moju domovinu i moj/nas Hrvatski narod, volim te moja jedina domovino Hrvatska, volim te Hrvatski narode od kojeg sam postal, ponosim se sa tobom domovino moja lijepa !!!!!!!!!!!!!!!

PR
prajdali100
08:14 10.11.2017.

Veličanstveno ! Sve za 5 !!!! Vjerujem da je u Indexu totalna konsternacija,očaj.....

Avatar alien79
alien79
08:01 10.11.2017.

Mrzitelji Hrvatske i Bojan Glavašević na aparatima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije