Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO SLAVLJE

Thompson na originalan način čestitao vatrenima na veličanstvenoj pobjedi!

Thompson
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
10.11.2017.
u 07:50

Nižu se čestitke hrvatskim nogometašima na velikoj pobjedi, a jednu je uputio i Marko Perković Thompson.

Hrvatska je sinoć u sjajnoj atmosferi na Maksimiru svladala Grčku (4:1) u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija za SP i tako napravila veliki korak prema Rusiji.

Nižu se čestitke hrvatskim nogometašima na velikoj pobjedi, a jednu je uputio i Marko Perković Thompson. Popularni pjevač vatrenima je čestitao uz pjesmu Grkinja, jedan od njegovih ranih hitova.

Thompson
1/25

"Grkinjo znaj, svemu je kraj, zbogom i više se ne vraćaj...", napisao je Thompson stihove sinoć na svom profilu na Facebooku. A istu su pjesmu na stadionu pjevali i naši navijači slaveću veliku pobjedu nad Grcima.

 

Maksimir se i sinoć tresao u ritmu Thompsonovih budnica. Njegova pjesma "Lijepa li si" neizostavan je dekor svake utakmice, dok je su navijači svojedobno izabrali da se pjesma "Uvijek vjerni tebi" uz još četiri skladbe pušta tijekom slavlja na Europskom prvenstvu u Francuskoj 2016.

Komentara 43

OV
Ovozemaljski
08:25 10.11.2017.

Zivjela nam jedina nasa domovina Hrvatska!

MA
Marko1337
08:35 10.11.2017.

Nesumnjivo je thompson uživao u pobjedi hrvatske reprezentacije kao i svaki domoljub, za razliku od partijske i antihrvatske gamadi koja voli samo hrvatske kune na grbači naroda

Avatar alien79
alien79
08:28 10.11.2017.

Thompson poprskao ljevičare gejeve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije