Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP (uzrast do 20 godina)

Hrvatska još jednom izgubila od Austrije

\'Players try to score during the World Championship eighth of finals basketball match Serbia vs. Croatia, on September 4, 2010 in Istanbul.      AFP PHOTO / MUSTAFA OZER\'
AFP/Pixsell
22.07.2011.
u 17:51

Hrvatski su košarkaši (uzrast do 20 godina) ponovno izgubili od Austrije na EP-u u skupini koja se bori za ostanak. Naša je reprezentacija izgubila 61:59

Austrijanci su prije nekoliko dana pobijedili našu reprezentaciju 61:64 i bila je to opomena da u momčadi mnogo toga ne štima. Ali ništa se nije promijenilo. Austrijska vrsta još je jednom održala lekciju Hrvatima i ponovno ih pobijedila 61:59. Našim košarkašima ostaju još dvije utakmice na prvenstvu, protiv Litve u subotu i protiv Srbije u nedjelju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije