Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆA POBJEDA

Hrvatice nakon rušenja Srbije: Osjećamo se predobro, fenomenalno, presretne smo!

Hrvatska - Srbija
Foto: Hrvatski rukometni savez
1/21
08.12.2020.
u 20:34

“Osjećamo se predobro, fenomenalno, presretne smo, pomalo iscrpljenje i psihički i fizički."

Nezaustavljiva Hrvatska svladala je večeras Srbiju s 25:24, upisala treću pobjedu i tako iz skupine C u drugi krug Europskog prvenstva odnosi maksimalnih šest bodova. Evo i prvih dojmova iz Danske.

Nenad Šoštarić, izbornik hrvatske ženske rukometne reprezentacije je rekao:

“Još jedna utakmica koja je iziskivala srce. Srbija je jedna jaka ekipa, sve igračice igraju u velikim klubovima, a nama je ovo treća jaka utakmica u nizu. Logično je da bilo grešaka, normalno da odlučuje i taj kondicijski dio. Uspjele smo zaustaviti njihove glavne igračice, odigrali odličnu 3-2-1 zonu. Uspjeli smo zaustaviti zadnji napad s čovjekom manje i što drugo reći nego skidam kapu curama!“

Susret je prokomentirala i Ćamila Mičijević koja je postigla pet golova:

“Osjećamo se predobro, fenomenalno, presretne smo, pomalo iscrpljenje i psihički i fizički. Napravile smo ogroman posao u prvoj fazi, sad ćemo se odmoriti tri dana, smiriti. Znamo što nas čeka u drugoj fazi, dat ćemo sve od sebe, pripremit ćemo se i nadamo se što boljem plasmanu.“

Komentara 15

CV
cvetkovic
20:42 08.12.2020.

Svaka cast cure iskrene cestitke i puno uspjeha u daljnjem takmicenju!

DU
Deleted user
20:43 08.12.2020.

Toooooooooooo!!!!!!!!

ZV
zvonimirr
20:55 08.12.2020.

Bravo cureee! Bog vas blagoslovio i u nastavku natjecanja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije