Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRNI DAN ZA RUKOMET

HRS se oprostio od Denisa Tota, poruke poslali Duvnjak, Gojun, Lučin, Mandalinić...

Denis Tot
Instagram
08.04.2022.
u 16:39

Od Tota su se na Instagramu oprostili i brojni hrvatski rukometaši - Domagoj Duvnjak, Jakov Gojun, Halil Jaganjac, Tin Lučin, David Mandić, Stipe Mandalinić...

Hrvatski rukometaš Denis Tot (27) podlegao je ozljedama zadobivenima sa srijede na četvrtak i preminuo u skopskoj bolnici.

Liječnici su se borili za njegov život od trenutka kad su ga zaprimili, ali ozljede su bile preteške.

Još uvijek je nerazriješeno kako se sve odvilo jer prvotne informacije bile su u smjeru da su ga pretukli dok su potom liječnici kazali da na njemu nije bilo tragova nasilja, što bi značilo da je sam pao i udario glavom o rub kolnika.

Neslužbeno, njemu bliske osobe izvan kruga obitelji, rekle su nam da je pretučen u noćnom klubu Privilege te da su potom videosnimke izbrisane kako se ne bi moglo do dokaza.

Ministarstvo unutarnjih poslova Sjeverne Makedonije priopćilo je da su im u četvrtak u 04:11 iz Kliničkog centra u SIA Skopje javili da je D.T. dovezen bez svijesti, bez vidljivih tragova nasilja te mu je odmah ukazana liječnička pomoć.

Hrvatski rukometni savez na Instagramu se oprostio od Tota uz poruku:

"Počivao u miru, Denis Tot..."

Od Tota su se na Instagramu oprostili i brojni hrvatski rukometaši - Domagoj Duvnjak, Jakov Gojun, Halil Jaganjac, Tin Lučin, David Mandić, Stipe Mandalinić...

>> Hrvatski rukometaš Denis Tot preminuo u Sjevernoj Makedoniji

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije