Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boksački spektakl

Hrgović: 'Molina je bio nabrijan i izgledao nervozno, uplašio se'

Filip Hrgović
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
06.12.2019.
u 20:39

Na službeno vaganje Hrgović je došao u hrvatskom dresu i bio je tri kilograma lakši od svog suparnika

Hrvatski boksački teškaš Filip Hrgović (27) u subotu u 18 sati po srednjoeuropskom vremenu u saudijskom gradu Diraja borit će se protiv 37-godišnjeg Amerikanca Erica Moline.

Bit će to našem Filipu deseti profesionalni nastup. U dosadašnjih devet borbi u svima je pobijedio. Na službeno vaganje Hrgović je došao u hrvatskom dresu i bio je tri kilograma lakši od svog suparnika. 

Filip Hrgović
1/4

- Mislio sam da ću biti koju kilu teži - istaknuo je Filip Hrgović za RTL, a za svog je suparnika rekao:

- Izgledao mi je nervozan, inače je flegma tip, sad je bio nabrijan, što znači da me respektira, da je pao pod dojam i uplašio se, što je dobro za mene. Čeka me dobar meč, nema opuštanja.

Dan uoči borbe trenirao je s jednim od svojih trenera Hassanom Yousufom.

- Kad odradim s njim sparing, uvijek padnem u depru, pomislim kako sam nespreman. Dobro me probudio. Prva runda će pokazati - rekao je Filip Hrgović i dodao:

-  Jako sam opušten, s obzirom na priredbu na kojoj se borim. Rođen sam za najveće stvari.

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

Ključne riječi

Komentara 2

DR
dragutin36
06:08 07.12.2019.

Našli mu dobrog protivnika ali me čudi da je toliko mlad.Mogli su tamo nekog penzica dovesti u ring.Glavno da ce Thomson pjevati cijeli svijet će upaliti televizore da ga vide.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije