Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORMULA 1

Honda očekuje značajan iskorak na VN Belgije

Honda
HOCH ZWEI/DPA/PIXSELL
12.08.2015.
u 23:30

'Radova ima i na šasiji; da bi povećali snagu, moramo promijeniti setup, pogotovo kada je riječ o trakciji i prijenosu. To je vrlo važno kako bi mogli povećati snagu.'

Honda je prošlog tjedna potvrdila da će uoči VN Belgije iskoristiti par tokena kako bi dodatno unaprijedila svoju pogonsku jedinicu. Japanci će tako drugi puta ove sezone posegnuti za tzv. tokenima, ali sada očekuju značajan napredak, što se ne može reći za nadogradnju koja se ove godine pojavila u Kanadi.

Hondin motorsportski šef Yasuhisa Arai priznaje da je tanka linija između uspjeha i promašaja kada je riječ o povećanju snage:

- Nadam se da će to biti veliki korak prema naprijed. Povećat ćemo snagu, ali u isto vrijeme moramo paziti na pouzdanost jer neka područja mogu oslabiti ako porast snage bude velik. Moramo provjeriti.

- Radova ima i na šasiji; da bi povećali snagu, moramo promijeniti setup, pogotovo kada je riječ o trakciji i prijenosu. To je vrlo važno kako bi mogli povećati snagu.

>> Više o F1 čitajte na GP1.hr

>> Postolje za McLaren samo je pitanje vremena

Ključne riječi

Komentara 1

BA
barbaizamerike
01:29 13.08.2015.

test

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije