Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poluzavršnica u srijedu

HNS odredio suca polufinala Kupa: Do sada nije donosio sreću ni Hajduku ni Slavenu

Zagreb: Rijeka slavila na gostovanju kod Lokomotive 1-2
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
10.04.2023.
u 17:58

Kolarić je tri puta sudio Hajduku, a Splićani u tim susretima nikad nisu pobijedili. Imaju jedan remi s Istrom te dva poraza, jedan od Dinama i drugi od Lokomotive, a ništa bolje nije prošao niti Slaven.

Slaven Belupo i Hajduk će u srijedu s početkom od 17:30 u Koprivnici igrati polufinale Kupa. Igra se na jednu utakmicu, a pobjednik će u Rijeci igrati za trofej protiv Šibenika, koji je prošlog tjedna senzacionalno izbacio Dinamo. Na službenim stranicama HNS-a objavljena je odluka tko će biti glavni sudac drugog polufinala, a to je Patrik Kolarić iz Čakovca.

Njemu će pomagati Bojan Zobenica (Velika Gorica) i Ivan Starčević (Bjelovar), četvrti sudac je Zdenko Lovrić (Đakovo), glavni VAR sudac Igor Pajač (Sv. I. Zelina), a njemu će pomagati Goran Pataki (Đakovo). Delegat utakmice je Ante Vučemilović (Osijek), Tomislav Šetka (Đakovo), a časnik za sigurnost Jurica Jurjević.

Kolarić je tri puta sudio Hajduku, a Splićani u tim susretima nikad nisu pobijedili. Imaju jedan remi s Istrom te dva poraza, jedan od Dinama i drugi od Lokomotive. Upravo je taj poraz 4:3 na Poljudu bio posljednji u kojemu je Kolarić sudio Hajduku, a Slaven ima potpuno isti skor protiv gotovo istih suparnika kada je on u pitanju. Također bilježi jedan remi (Lokomotiva) te dva poraza (Dinamo i Šibenik).

Luka Vušković se vraća u kadar prve momčadi Hajduka i konkurira za utakmicu protiv Slaven Belupa. Najmlađi stoper u prvoj momčadi ‘bijelih’ je preskočio Istru zbog ozljede, dobio je poštedu nakon nezgodnog udarca kojega je zaradio na treningu uoči utakmice. Sada opet trenira i na raspolaganju je treneru, koji za polufinale Kupa ima opciju više.

>> VIDEO: Navijač Walesa izgubio dokumente na Poljudu, HNS ga iznenadio: 'Sada moj sin želi da izgubim još više stvari'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije