Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJE SCENE

VIDEO Skandal nakon derbija u Engleskoj: Pomoćni sudac laktom nasrnuo na igrača Liverpoola

Screenshot BT Sport/Pixsell
09.04.2023.
u 21:27

''Svjesni smo incidenta koji uključuje pomoćnog suca Constantinea Hatzidakisa i braniča Liverpoola Andrewa Robertsona u poluvremenu susreta Liverpoola i Arsenala na Anfieldu. Razmotrit ćemo stvar u cijelosti'', stoji u priopćenju

Liverpool i Arsenal odigrali su odličnu i zanimljivu utakmicu u derbiju 30. kola Premier lige koja je završila 2:2 remijem, ali u engleskom nogometnom javnom prostoru nakon utakmice gotovo svi pričaju o nesvakidašnjem i bizarnom događaju na kraju prvog poluvremena.

Nogometaš Liverpoola Andy Robertson je prigovarao glavnom sucu utakmice Paulu Tierneyju zbog čega je zasluženo dobio žuti karton.

Međutim, nakon što se situacija malo smirila dok su igrači išli prema svlačionici, pomoćni sudac Constantine Hatzidakis je u prolazu udario Robertsona laktom u lice, a snimka ukazuje na to da je to učinio namjerno.

Odmah nakon utakmice oglasila se i sudačka komisija Engleskog nogometnog saveza, koja je pokazala svjesnost o indcidentu kojeg je kreirao pomoćni sudac.

''Svjesni smo incidenta koji uključuje pomoćnog suca Constantinea Hatzidakisa i braniča Liverpoola Andrewa Robertsona u poluvremenu susreta Liverpoola i Arsenala na Anfieldu. Razmotrit ćemo stvar u cijelosti'', stoji u priopćenju.


 
 

Komentara 3

T2
Tomo_20
21:48 09.04.2023.

Daj ce biti dozivotno suspendiran!!

ME
medvedgrad
22:07 09.04.2023.

Ovo je samo odraz kakav odnos prema Liverpoolu imaju u englskoj sudackoj organizaciji. I danas nisu svirali cisti penal na Salahu, na VARu se jasno vidjelo.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
08:50 10.04.2023.

Osim što.je uz aut liniju doslovno sve odluke donio u korist Arsenala na kraju je čak i laktom ufario Robrrtsona. Ako ne dobije min godinu dana suspenzije bolje da ga više nikada ne šalju na Anfield. Sramota !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije