Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A još ima ugovor

Neobičan slučaj u HNL-u: Veznjak naprasno napustio klub i otišao u Pariz

Selim Bouadla
Igor Šoban/PIXSELL
21.06.2017.
u 11:35

Iz krugova bliskih Bouadli doznajemo kako su na sve umnogome utjecali obiteljski razlozi.

Francuski veznjak Selim Bouadla (28) pokupio je svoje stvari iz svlačionice Slaven Belupa te naprasno napustio koprivnički klub. Dio prošlog tjedna nije trenirao jer se žalio na bolove u trbuhu, a nije konkurirao ni za prijateljsku utakmicu protiv Ferencvarosa. 

Kako doznajemo, osebujni igrač, trenutačno se nalazi s obitelji u Parizu. Mnogi portali pišu kako je na njegov odlazak utjecao prelazak Brazilca Hebera u Rijeku jer je Francuz postao veliki prijatelj sa sjajnim ofenzivcem. No, iz krugova bliskih Bouadli doznajemo kako su na sve umnogome utjecali obiteljski razlozi.

Veznjak si je u svakom slučaju zakomplicirao situaciju jer ima još godinu dana ugovora sa Slavenom. Iz menadžerskih krugova saznajemo kako je Francuz imao nekoliko ponuda pa će uskoro biti poznata i njegova budućnost - vraća li se u Koprivnicu ili će promijeniti sredinu.  

- Vidjet ćemo što će biti. Ako je i otišao, neće moći za nikoga igrati. Momčad se malo-pomalo ekipira, prijelazni rok još traje i bit će još odlazaka, ali i dolazaka - rekao je  za Klikaj.hr direktor Slavena Zvonimir Šimunović.

Bouadla je prošle sezone upisao 24 nastupa te uz jedan pogodak pridodao dvije asistencije. U Slaven je stigao iz portugalske Coimbre kao slobodan igrač.

Komentara 4

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
12:22 21.06.2017.

Za ovakvo nepoštivnje kluba mu se mora propisno osvetiti. Novčana kazna te sustavno stavljanje igrača van forme tako da ga nijedan klub više neće moći primiti

ZA
zanaše1
15:13 21.06.2017.

Budala?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
12:58 21.06.2017.

Kad je boudala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije