Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže Brazilac

Rijeka prvo pojačanje pronašla u Koprivnici

Heber
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/6
11.06.2017.
u 14:41

Riječani i farmaceuti već tjednima pregovaraju oko transfera Brazilca, no sve je zapelo jer je Slaven tražio 600.000 eura

Rijeka bi uskoro mogla dovesti prvo pojačanje za sljedeću sezonu, a riječ je o Slavenovom napadaču Heberu.

Riječani i farmaceuti već tjednima pregovaraju oko transfera Brazilca, no sve je zapelo jer je Slaven tražio 600.000 eura, javlja Radio Rijeka.

Nakon toga su zahtjeve sveli u okvire prihvatljivog, pa onda opet promijenili mišljenje. No, okončanje pregovara je obostran interes, pa bi se Haber Rijeci trebao priključiti već prvog dana priprema.

Haber je prošle sezone u dresu Salvena zabio deset golova te imao dvije asistencije.

Komentara 3

DU
Deleted user
16:54 11.06.2017.

bravo za njih

PV
prcko.vitamincic
18:48 11.06.2017.

Nemogu da vjerujem, kako su cijene ripnule, nevjerojatno.

MO
moslavina995
10:48 12.06.2017.

To je odličan igrač i u Rijeci bi bio i bolji. U domaćoj nema jedino pojačanja za Dinamo i zato će oni posegnuti za onima koje nitko još nije ili možda jednom vidio, ali netko je predložio, nahvalio i snimak poslao za mačka u vreći. I onda ništa, bitno da se novac okreće, a Dinamo vrti u krugu i sramoti u Europi. Igra bez ideje i rezultata osim do sada domaćeg koji nikoga oko plavih i ne zanima više. Kod nas ništa kako bi trebalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije