Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka se popunjava

Prvak brže do pojačanja nego do prodaje: nakon Gomelta dolazi – Heber!

Matjaž Kek
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
16.06.2017.
u 18:34

Zasad je najbliži odlasku Bradarić (Bologna), a odlične igre te pogodak za Makedoniju protiv Španjolske pokrenuli su interes Talijana za Stefana Ristovskog

Nakon Tomislava Gomelta, 22-godišnjeg veznjaka koji je igrao za Cluj, prvak je dogovorio dolazak još jednog igrača, odličnog Slavenova Brazilca Hebera, punim imenom Héber Araújo dos Santos (25) koji treba proći liječnički i priključiti se pripremama u ponedjeljak.

Bolju popunu napadačkih redova nakon neminovnog povratka Slovenca Romana Bezjaka u Darmstadt na Rujevici nisu mogli poželjeti. U šampionskoj sezoni Rijeke i Heber je dao skromni, ali ne baš beznačajan prilog. U onom koprivničkom slomu Dinama (2:1) nakon kojeg su Kekovi dečki pobjegli na osam bodova prednosti, Heber je bio taj koji je udarcem s 20 metara otvorio Slavenu vrata pobjede, a Riječanima autoput prema tituli.

Zabio je i Rijeci, HNL odlično poznaje, a snađe li se kao njegov sunarodnjak Moises, prvak će i dalje biti itekako opasan. Nije nebitno ni što se Heber gotovo savršeno uklapa u generacijski prosjek šampiona – gotovo svi ključni igrači su u 26. godini! A 1991. godište je i Roberto Punčec, zadnji vezni iz Union Berlina koji bi se također trebao priključiti prvaku.

Jurić potvrdio zanimanje

Rijeka se tako brže popunjava nego što prodaje. Zasad je najbliži odlasku Bradarić (Bologna), a odlične igre te pogodak za Makedoniju protiv Španjolske pokrenuli su interes Talijana za Stefana Ristovskog, o čemu je pisala Gazzetta dello sport: “Za preporuke pitajte Sergija Ramosa i Davida de Geu koje je ostavio u šoku bijegom i strašnim udarcem.

Preporuka je stigla od Pandeva, no Ristovski i nije otkriće budući da je već bio u Parmi. Rijeka cilja odštetu od tri milijuna eura, Genoa se nada da bi to mogla spustiti na dva.” Genoin trener Ivan Jurić potvrdio je Talijanima zanimanje.

Danas protiv Šampion Celja

Ljeto je mlado, često se najbolji transferi rade u samoj završnici, na kraju kolovoza, što je najgore za stručni stožer. I dok je Matjaž Kek prisiljen čekati vijesti s tržnice, svi čekaju da trofejni stručnjak stavi potpis na novi ugovor koji ipak nije istekao s 15. lipnja, kako se govorilo, jer bi onda Kek od petka radio na crno, već traje do završetka mjeseca. S predsjednikom Miškovićem dogovoren je nastavak suradnje do 2021.

Rujevica danas otvara vrata – za prodaju godišnjih ulaznica i za prvu pripremnu utakmicu protiv slovenskog Šampion Celja.

Komentara 1

MV
Mijat vrdoljak
22:03 16.06.2017.

Po isteku ugovora radnik ne radi na crno nego radi bez ugovora. Na crno se radi ako nije prijavljen i ne plaća porez niti socijalna davanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije