Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Može i informacija'

Hirscherov apel: Molim vas, vratite mi skije, trebaju mi već sutra

Marcel Hirscher
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
20.12.2015.
u 21:39

Skijaš je putem društvenih mreža uputio duhovit apel u kojem moli da mu se vrate skije.

Marcel Hirscher slavio je danas u veleslalomu i došao do četvrte pobjede u sezoni. Austrijanac je također postao prvi u povijesti koji je slavio u Alta Badiji tri godine zaredom, ali je ostao bez skija. 

A one mu, kažu, trebaju za paralelni slalom koji se vozi sutra. Skijaš je putem društvenih mreža uputio duhovit apel u kojem moli da mu se vrate skije.

„Traže se – moje trkačke skije. Dužina: 195 cm, starost: tri mjeseca, mjesto rođenja: Altenmarkt, prezime: Atomic, ime: Broj 22, posljednji put viđene: danas u cilju. Bitne informacije će biti prihvaćene sa zadovoljstvom jer su mi potrebne u već sutra", napisao je Hirscher.

>>Hirscher slavio u veleslalomu i preuzeo vodstvo u ukupnom poretku

Komentara 1

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
19:52 22.12.2015.

Hirscherov apel: Molim vas, vratite mi Tinu Maze čudo na skijama koja jedina u istoriji svjetskog skijanja može i uspjeva osvojiti preko 2000 bodova (točno nevjerovatnih 2414) u jednoj sezoni svjetskog kupa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije