Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne želi u Englesku

Evo što sportski direktor Barcelone misli o Haliloviću!

Alen Halilović
Foto: Joma/UESyndication/PIXSELL
26.04.2016.
u 18:10

– Barcelonin sportski direktor Roberto Fernandez zadovoljan je njegovim razvojem. No, njegov status sada nije tema, Barcelona je koncentrirana na završnicu prvenstva.

Alen Halilović dobro je iskoristio ovu sezonu na posudbi u Sportingu i igrački je dosta napredovao. Iako je već dugo na nogometnoj sceni, Halilović ima samo 19 godina, a iza njega je 33 nastupa u jednoj od najjačih liga na svijetu, španjolskoj Primeri. Upravo je toliko nastupa zabilježio ove sezone, a postigao je tri pogotka i upisao pet asistencija.

Na kraju sezone vratit će se u Barcelonu, a još se ne zna hoće li se tamo zadržati ili će ići na novu posudbu. Zainteresirani su Valencia i Sevilla, ali i klubovi iz engleske lige.

– Ako ga Barcelona odluči još jednom poslati na posudbu, nadamo se da će ostati u Španjolskoj. Za njega je ta liga bolja nego engleska liga, rekao je za Marcu njegov agent Zoran Stojadinović pa dodao:

– Barcelonin sportski direktor Roberto Fernandez zadovoljan je njegovim razvojem. Njegovo mišljenje o ovoj posudbi i Alenovu doprinosu je pozitivan. No, njegov status sada nije tema, Barcelona je koncentrirana na završnicu prvenstva. Treba završiti sezonu, a onda ćemo sjesti s predstavnicima kluba i razgovarati o svemu.

Komentara 10

MA
mađar
18:30 26.04.2016.

U Barci ce igrati kad Hajduk osvoji prvenstvo Hrvatske, što znači za 1o godina ili nikad.

GD
Gospon Drug
18:41 26.04.2016.

Tesko da bu pravi igrac,bolje bi se razvijal u hnl ali ima nade jos je mlad!

MA
...Marsijanac
18:58 26.04.2016.

Halilovic mora u svemu pokusati kopirati Messija, a to nije ni malo lak zadatak. Igra desnom nogom i glavom mu je nikakva, obranbeno je slab a najveci nedostatak ; sto je jos uvijek umisljen i podosta sebican.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije