Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje 2:1

Hajduk upisao prvu pobjedu, Lokomotiva oštećena!

Lokomotiva - Hajduk
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
10.08.2015.
u 21:57

Fran Tudor u kaznenom je prostoru srušio Doležala, ali Vučemilović nije pokazao na bijelu točku.

Nogometaši Hajduka u petom kolu HNL-a slavili su u Kranjčevićevoj protiv Lokomotive sa 2:1 i tako upisali prvu pobjedu u novoj sezoni HNL-a, iako se lokosi imaju pravo žaliti da su oštećeni.

Gosti su dobro otvorili i poveli već u 11. minuti. Caktaš je napravio nered u obrani Lokomotive, Kiš pucao, a Bartolec zabio autogol.

Nakon toga igralo se otvoreno, a Hajduk je u 55. minuti mogao povisiti rezultat, ali Zelenika sjajno brani pokušaj Kiša. A onda je u 77. minuti Hajduk odigrao dobru akciju, Sušić dao za Balića koji matira vratara manirom rutinera i činilo se da je to kraj priče. Međutim, u 87. minuti Doležal je sjajno probio lijevu stranu, ubacio u sredinu i Kolar smanjuje rezultat.

Samo dvije minute kasnije Fran Tudor u kaznenom je prostoru srušio Doležala, ali Vučemilović nije pokazao na bijelu točku. Lokosi imaju pravo protestirati zbog toga jer je sudac evidentno pogriješio, ali to im sada neće pomoći jer Hajduku su upisana tri boda.

Bila im je ovo prva pobjeda u sezoni i sada su na šestom mjestu sa šest bodova. Ante Čačić neće po dobrom pamtiti svoju 200. prvoligašku utakmicu, a njegova momčad je na osmom mjestu.

Komentara 85

Avatar peet
peet
22:04 10.08.2015.

Bitno da su tici pobijedili. Nije bitan nacin..sve je regularno i posteno ako ide u prilog majstora s mora.....a za sve ostalo je kriv ZM.

LI
LigaPrvaka
22:16 10.08.2015.

Majko draga koja krađa, pa i rey charles bi sudija ovi penal koji je bija čist ko suza

LI
LigaPrvaka
23:08 10.08.2015.

Čujem kako su brbljo a i ljepo li e zadovoljni HNSom a i sucem te neće biti nikakvih pritužbi na ovu utakmicu,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije