Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvod u sezonu

Hajduk se nada konačno popeti na vrh, no kladionice prednost daju Dinamu: Gdje gledati Superkup?

Zagreb: Dinamo pobijedio Hajduk na jedanaesterce te osvojio Superkup
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
15.07.2023.
u 08:49

Premda Dinamo nema značajnih pojačanja u momčadi, udarna postava s kraja prošle pokazala se nepremostivom preprekom za domaće klubove. Hajduk je dovodio više pojačanja, no pitanje je hoće li ona učiniti razliku u odsustvu Marka Livaje

Večeras će Dinamo i Hajduk igrati utakmicu Superkupa na stadionu Maksimir. Dinamo je prošle godine osvojio trofej protiv osvajača kupa, Hajduka, boljim izvođenjem jedanaesteraca. Ove se godine bijeli nadaju obrnuti rezultat. Utakmica je na rasporedu u 20 sati, a pratiti je možete na kanalu Maxsport 1.

Kladionice daju prednost Dinamu koeficijentom 2.00, dok je koeficijent na pobjedu Hajduka 4.20. Premda se plavi nisu značajnije pojačali spram završetka sezone, njihova udarna postava i ne bi trebala biti ništa slabija. Igor Bišćan je u više navrata tijekom priprema spomenuo kako se više nego ulaznim transferima, nada da će se momčad održati na okupu.

GALERIJA Ovaj pehar će sutra podignuti Dinamo ili Hajduk, ostaje u trajnom vlasništvu kluba

Zagreb: Dinamo pobijedio Hajduk na jedanaesterce te osvojio Superkup
1/4

Upravo to se i dogodilo, barem za sad. Podsjetimo, najboljim igračima kluba ponude dolaze sa svih strana. Trabzonspor Nenada Bjelice uključen je u pregovore oko Brune Petkovića. Feyenoord i Mallorca zainteresirani su za Luku Ivanušeca, dok Dominik Livaković ima pozornost Villarreala, Fenerbahčea i Fiorentine.

VEZANI ČLANCI:

S druge strane disciplinska komisija HNS-a Marku Livaji, najboljem igraču Hajduka, odredila je maksimalnu novčanu kaznu i zabranu igranja jedne utakmice. Ta utakmica je upravo večerašnji superkup  Ivan Leko komentirao je takav razvoj događaja rekavši: "Šteta što ga nema u Superkupu. Po meni, ili ga kazni s 10 utakmica suspenzije ili s nijednom!"

VIDEO Požar je poharao cijelo brdo kraj Šibenika. Preživio samo grb Hajduka

Komentara 1

DE
Dex
10:11 15.07.2023.

mogu se jedino poeti na vrh Marjana po najvećoj žegi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije