Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Hajduk kod najgore momčadi lige izborio samo remi, Dinamu širom otvoren put do naslova

Inter - Hajduk
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/6
07.12.2019.
u 19:24

U drugom dijelu je Hajduk napadao, redale su se šanse pred Interovim vratima, a gusta magla nad Zaprešićem opasno je prijetila i prekidom utakmice

U dvoboju 18. kola Prve HNL u Zaprešiću nogometaši Intera i Hajduka odigrali su 1:1 (1:1). 

Hajduk u teškim uvjetima u Zaprešiću nije uspio pobijediti "fenjeraša" Intera, pa se kriza Splićana nastavlja nakon domaće katastrofe (0:4) protiv Rijeke u prošlom kolu. 

Inter je do vodstva došao u 26. minuti autogolom Stefana Simića, koji je nespretnom reakcijom pogodio vlastitu mrežu nakon ubačaja Boseca.U 42. minuti Nigerijac Samuel Eduok izjednačava preciznim udarcem s desetak metara, i to iskosa s desne strane. 

U drugom dijelu je Hajduk napadao, redale su se šanse pred Interovim vratima, a gusta magla nad Zaprešićem opasno je prijetila i prekidom utakmice.  

Hajduk je ostao drugi s 32 boda, devet manje od vodećeg Dinama, dok je Inter i dalje na začelju s 12 bodova, koliko imaju i Varaždin i Istra. 

Susret se igrao na ŠRC Zaprešić, a sudio je Zebec. 

Ključne riječi

Komentara 17

BL
bluesclues
19:31 07.12.2019.

"dinamu sirom otvoren put do naslova"...da, jer prije ove utakmice je bilo upitno dali ce mozda hajduk osvojiti naslov....hehehe

DU
Deleted user
19:26 07.12.2019.

Sve izgubili da Bog da!!!!!! Sad se možete početi baviti brojem gledatelja na Maksimiru na treninzima Dinama u hnl-u! Ridikuli jedni!

BE
Berlioz
19:44 07.12.2019.

Da, da, ovaj rezultat je presudio u borbi za naslov ;) Pa ni novinari iz Splita nisi vjerovali da Hajduk ima šanse za naslov. Širom otvoren put :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije