Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Niko na Otoku

Kovač stigao na Goodison Park, navijači zaključili da preuzima klub!

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/5
07.12.2019.
u 16:49

Nekadašnji hrvatski izbornik utakmicu je gledao u društvu vlasnika kluba Farhada Moshirija

Niko Kovač pojavio se u subotu poslijepodne na Goodison Parku. Naravno, apsolutno svi su to istog trenutka primijetili, pa su navijači Evertona došli do logičnog zaključka da nekadašnji hrvatski izbornik preuzima kultni liverpulski klub.

Naime, Everton je u četvrtak otpustio menadžera Marc Silvu zbog niza vrlo loših rezultata, a momčad je privremeno preuzeo Duncan Ferguson, koji je u subotu debitirao pobjedom 3:1 protiv Chelseaja.

Kovač je ispred radoznalih navijača opovrgnuo da je na Goodison Park stigao s posebnom misijom, ali budući da je sjedio uz vlasnika kluba Farhada Moshirija, lako je moguće da su se barem usput dotaknuli te teme.

Kovač je navijačima kazao da odmara od trenerskog posla i da je na Otok stigao kako bi uživao u utakmicama, a Liverpool Echo prenosi da je odmah po završetka utakmice krenuo prema Manchesteru na gradski derbi.

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
17:57 07.12.2019.

Bayern mu je bio velika odskočna daska i s njegovim kvalitetama ima mjesta u svim velikim svjetskim klubovima.

Avatar mustafa1
mustafa1
17:28 07.12.2019.

a bayern bez njega tone sve dublje,popusio i danas od borusije

PR
prajdali100
17:00 07.12.2019.

Sve su prilike da će se Niko skrasiti na Otoku.Gdje? Samo nebo zna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije